21 Μαρτίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Άγιος Δημήτριος: Βγήκαν μαχαίρια σε άγρια συμπλοκή ανηλίκων

Άγιος Δημήτριος: Βγήκαν μαχαίρια σε άγρια συμπλοκή ανηλίκων

agios-dimitrios-vgikan-mahairia-se-agria-symploki-anilikwn-brahaminewsgr.jpg

Άγιος Δημήτριος: Βγήκαν μαχαίρια σε άγρια συμπλοκή ανηλίκων. Δύο από τους τραυματίες νοσηλεύονται στο νοσοκομείο.

 

 

Άγιος Δημήτριος: Βγήκαν μαχαίρια

 

Μαχαίρια βγήκαν σε συμπλοκή ανηλίκων στον Άγιο Δημήτριο. Στο επεισόδιο ενεπλάκησαν 20 περίπου άτομα από την περιοχή, την Ηλιούπολη και την Αργυρούπολη, τα ξημερώματα της Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022.

Αποτέλεσμα αυτής της βιαιότητας ήταν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι, ηλικίας 14 και 15 ετών. Ο ένας μάλιστα έφερε τραύμα στα πλευρά και ο άλλος τραυματίστηκε στο κεφάλι από γκλοπ.

Σχετικά με το περιστατικό έγιναν πέντε συλλήψεις, με τις Αρχές ν’ αναζητούν κι άλλα άτομα που φέρεται να ενεπλάκησαν στο συμβάν. (Βρείτε μας και στο facebook)

 

 

 

agios-dimitrios-vgikan-mahairia-se-agria-symploki-anilikwn-brahaminewsgr.gif1_.jpg

 

 

Άγιος Δημήτριος: Βγήκαν μαχαίρια. Οι λόγοι της συμπλοκής

Αυτό το οποίο διερευνούσε η Αστυνομία, ήταν το λόγο ή τους λόγους για τους οποίους τα άτομα αυτά συνεπλάκησαν, καθώς οι συλληφθέντες ανήλικοι δεν είχαν αποκαλύψει λεπτομέρειες σχετικά με το θέμα και παράλληλα ποια ήταν η αφορμή.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που διέρρευσαν, ένας από τους συλληφθέντες υποστήριξε ότι όλα ξεκίνησαν για μια κοπέλα, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα και φυσικά ούτε τα στοιχεία της κοπέλας.

Υπάρχει και μια δεύτερη όμως εκδοχή. Αυτή την οποία εξετάζουν οι αστυνομικοί. Κι αυτή έχει να κάνει με την επίλυση διαφορών μεταξύ όλων αυτών των ατόμων.

Χαρακτηριστικά, οι αρχές υποστήριζαν ότι πιθανό να πρόκειται για ομάδες ανηλίκων από διαφορετικούς δήμους που έδωσαν ραντεβού στον Άγιο Δημήτριο για να λύσουν τις διαφωνίες τους.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Σχετικά με το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η ΕΛ.ΑΣ η οποία σ’ αυτή επισημαίνει ότι την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει:

“Συνελήφθησαν πρωινές ώρες σήμερα, Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, πέντε άτομα, εκ των οποίων τρεις ανήλικοι, κατηγορούμενοι για τα – κατά περίπτωση – αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, της συμπλοκής και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, βραδινές ώρες χθες, Κυριακή 26 Ιουνίου 2022, έλαβε χώρα συμπλοκή μεταξύ περίπου 20 ατόμων στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ανηλίκων.

Αστυνομικοί, που μετέβησαν στο σημείο της συμπλοκής, διενήργησαν αναζητήσεις και στο πλαίσιο αυτών εντόπισαν τους συλληφθέντες, που αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες για τη συμμετοχή τους στη συμπλοκή, ενώ στην κατοχή ενός εξ’ αυτών βρέθηκε μαχαίρι και κατασχέθηκε.

Την υπόθεση χειρίστηκε προανακριτικά το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Δημητρίου, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγούνται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή”.