19 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Αικατερίνη Μανιάτη: Ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια

Αικατερίνη Μανιάτη: Ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια

aikaterini-maniati-ena-hryso-kai-dyo-halkina-metallia-brahaminewsgr.jpg

Αικατερίνη Μανιάτη: Ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια. Σπουδαία διάκριση για τη νεαρή αθλήτρια συνδημότισσα μας.

 

Αικατερίνη Μανιάτη

Πολύ σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε η Αικατερίνη Μανιάτη από τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης Νέων – Νεανίδων που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, το οποίο διεξήχθη στο Πόζναν της Πολωνίας από 20 έως 26 Ιουνίου 2022.

Η συνδημότισσά μας και αθλήτρια του Ν.Ο. Αμφιθέας, κατάφερε να κατακτήσει ένα χρυσό και δύο χάλκινα μετάλλια και παράλληλα να κατακτήσει καλές θέσεις και σε άλλα αθλήματα στα οποία συμμετείχε και αγωνίστηκε.

 

 

 

aikaterini-maniati-ena-hryso-kai-dyo-halkina-metallia-brahaminewsgr.jpg2_.jpg

 

 

 

 

aikaterini-maniati-ena-hryso-kai-dyo-halkina-metallia-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

 

Τα αθλήματα και οι επιτυχίες

Ας δούμε παρακάτω πιο υπήρξαν οι μεγάλες στιγμές για τη νεαρή αθλήτρια της τεχνικής κολύμβησης.

Την πρώτη κι όλας μέρα των αγώνων συμμετείχε στο αγώνισμα των 100 μ. με διπλά πέδιλα, όπου και κατέλαβε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο. Το χρυσό μετάλλιο ήρθε την τρίτη μέρα των αγώνων και συγκεκριμένα, στο αγώνισμα των 400 μ. διπλά πέδιλα.

Τη δεύτερη μέρα αγωνίστηκε στα 200 μ. με διπλά πέδιλα, όπου και κατέλαβε την 4η θέση. Παράλληλα, την ίδια μέρα είχε μία ακόμη επιτυχία. Πρόκειται για την κατάκτηση χάλκινου μεταλλίου καθώς με την ομάδα της σκυταλοδρομίας 4Χ100 μ. διπλά πέδιλα mix και έλαβε την 3η θέση.

Η τρίτη επιτυχία ήρθε την τρίτη ημέρα των αγώνων στο αγώνισμα των 50 μ. με διπλά πέδιλα κατέλαβε την 4η θέση και στο τελευταίο αγώνισμα της ημέρας, τα 400 μ. διπλά πέδιλα, κατέλαβε την 1η θέση θέση και το χρυσό μετάλλιο.

Η αγωνιστική δραστηριότητα έληξε την τέταρτη μέρα, όπου κατέλαβε την 5η θέση στη σκυταλοδρομία 4Χ100 μ. μονοπέδιλο.

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τη νεαρή κολυμβήτρια, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για πολλά υποσχόμενη αθλήτρια και ότι μπορεί να προσφέρει πολλά στο μέλλον στον αθλητισμό. Και φυσικά η συγκομιδή της από μετάλλια να είναι πολύ μεγαλύτερη και να χαρίσει πολλές ευχάριστες συγκινήσεις στον ελληνικό αθλητισμό με τις επιτυχίες της. (Βρείτε μας και στο facebook)