14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ενδοοικογενειακή βία με πρωτοβουλία της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αγίου Δημητρίου

Ενδοοικογενειακή βία με πρωτοβουλία της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αγίου Δημητρίου

endooikogeneiaki-via-me-prwtovoylia-tis-dimto-agioy-dimitrioy-brahaminewsgr.jpg

Ενδοοικογενειακή βία εκδήλωση της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Αγίου Δημητρίου με την τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΝΔ Ιωάννας Γκελεστάθη.

 

 

Ενδοοικογενειακή βία

Η ενδοοικογενειακή βία και η αντιμετώπισή της ήταν το θέμα εκδήλωσης που διοργάνωσε η διοίκηση της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ, ΔΗΜΤΟ Αγίου Δημητρίου και πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα 29 Ιουνίου 2022, στην αίθουσα συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, του δήμου. Πραγματοποιήθηκε δε, παρούσης της τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη Νέας Δημοκρατίας, Ιωάννας Γκελεστάθη.

Στην εκδήλωση πολλοί ήταν οι ομιλητές. Ανάμεσά τους επίσης, ομιλήτριες ήταν η Καλυψώ Γούλα, γενική γραμματέας οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων. Επίσης, η Κέλλη Ιωάννου, διευθύντρια διεθνούς ινστιτούτου, Κυβερνοασφάλειας, CSI Institute. Και η Πόλυ Κεφάλα, Κλινική Ψυχολόγος.

 

endooikogeneiaki-via-me-prwtovoylia-tis-dimto-agioy-dimitrioy-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

 

Πετυχημένη εκδήλωση

Από την ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση, προέκυψαν αρκετά μηνύματα σχετικά με την ενδοοικογενειακή βία και τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να προστατεύεται ο πολίτης. Την ίδια ώρα, οι ενημερώθηκαν σχετικά με τη βοήθεια που μπορούν να έχουν και μάλιστα υποδείχτηκαν και τρόποι επικοινωνίας. Οι ενδιαφερόμενοι λοιπόν, σχετικά με τη στήριξη σε τέτοια ζητήματα, μπορούν να απευθύνονται στις παρακάτω υπηρεσίες και τηλέφωνα: Εθνική γραμμή 10306 και Γραμμή SOS 15900.

 

endooikogeneiaki-via-me-prwtovoylia-tis-dimto-agioy-dimitrioy-brahaminewsgr.jpg2_.jpg

Οι παρευρισκόμενοι

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, επισημαίνεται: “Κοντά μας σε κάθε προσπάθεια μας ο Μίλτος Μπαντής Πρόεδρος Β3 ΔΕΕΠ, ο Μιχάλης Κουμεντάκος Πρόεδρος Β1 ΝΟΔΕ, Αντιδήμαρχος Π Φαλήρου, ο Γιώργος Κανετάκης, συντονιστής γραμματειας οικονομικής πολιτικής και ισότητας των φύλων και πολλοί άλλοι εκλεκτοί φίλοι. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του γνωστούς και άγνωστους και που μας δόθηκε η ευκαιρία να γνωριστούμε κ να συζητήσουμε γι αυτό το επίκαιρο και τόσο ευαίσθητο θέμα”.

Ολοκληρώνοντας, οι διοργανωτές, μέσω του προέδρου της ΔΗΜΤΟ, Χρήστου Πρεκετέ και της γραμματέα, Μαρίας Καλουμένου, ευχαρίστησαν τη διοίκηση του δήμου για την παραχώρηση των χώρων των δημοτικών συμβουλίων. Παράλληλα επεσήμαναν ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο και στον πολίτ6η γενικά για την αναβάθμιηση του επιπέδου ζωής του.