19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Παραίτηση Ασημάκη, ρήξη με Αρβανιτάκη και “Πρωτοβουλία”

Παραίτηση Ασημάκη, ρήξη με Αρβανιτάκη και “Πρωτοβουλία”

paraitisi-asimaki-rixi-me-arvanitaki-kai-prwtovoylia-brahaminewsgr.png1_.jpg

Παραίτηση Ασημάκη, ρήξη με Αρβανιτάκη και “Πρωτοβουλία”. Αποχώρησε με επιστολή καταπέλτη και πολλές αιχμές κατά της παράταξης.

 

Παραίτηση Ασημάκη

 

 

paraitisi-asimaki-rixi-me-arvanitaki-kai-prwtovoylia-brahaminewsgr.png

Χαρακτηριστικά, ο Κώστας Ασημάκης, στην ανακοίνωση που εξέδωσε την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 και την οποία παρέδωσε στον πρόεδρο κ. Μαθά, θέτει στη διάθεσή του την παραίτησή του από τον ΟΠΑΠ.

Μεταξύ των άλλων επισημαίνει ότι ο βασικός λόγος της παραίτησής του έχει να με την συγχώνευση της παράταξης στην οποία ήταν μέλος, την “Πρωτοβουλία” με την παράταξη του Χρήστου Πρεκετέ. Κι όπως χαρακτηριστικά τονίζει: “Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και λόγω του γεγονότος ότι δεν γνωρίζω την πολιτική γραμμή πλεύσης των αναφερομένων παρατάξεων, και τι θα ακολουθήσουν στον Οργανισμό, από σήμερα δεν μπορώ να δεσμευτώ ή να δεσμεύω με την ψήφο μου στην επιτροπή κανέναν”.

Φυσικά, μέσα από την ανακοίνωσή του αυτή, αφήνει ανοικτές αιχμές κατά της ηγεσίας της παράταξης και του Αλέξανδρου Αρβανιτάκη, και φυσικά αφήνει ανοικτό το θέμα της δικής του μελλοντικής πορείας πλεύσης. Χωρίς να παραβλέπει το γεγονός ότι μπορεί ακόμη και ν’ αποχωρήσει.

 

 

 

 

Η ανακοίνωση Ασημάκη

paraitisi-asimaki-rixi-me-arvanitaki-kai-prwtovoylia-brahaminewsgr.png2_.jpg
Κώστας Ασημάκης

 

Το πλήρες κείμενο της επιστολής, έχει ως εξής:

“Σήμερα το απόγευμα στην συνεδρίαση του Οργανισμού Αθλητισμού, Πολιτισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Αγίου Δημητρίου, ανακοίνωσα στον Πρόεδρο κ. Μαθά την αποχώρησή μου από Δ/Σ λέγοντας τα εξής τα οποία θέλω να γνωρίζετε όλοι οι φίλοι μου, πραγματικοί και διαδικτυακοί, όσοι με εμπιστεύεστε και με αγαπάτε.
“Κύριε πρόεδρε του Οργανισμού και αγαπητά μέλη.
Η μέχρι σήμερα παρουσία μου στον Οργανισμό προκύπτει ως εκπροσώπηση της Δημοτικής παρατάξεως “Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου”.
Μετά την πρόσφατη ανακοίνωση συνεργασίας των παρατάξεων “Νέα Πνοή – Προοπτική” και “Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου”, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω τα εξής:
Α. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας και λόγω του γεγονότος ότι δεν γνωρίζω την πολιτική γραμμή πλεύσης των αναφερομένων παρατάξεων, και τι θα ακολουθήσουν στον Οργανισμό, από σήμερα δεν μπορώ να δεσμευτώ ή να δεσμεύω με την ψήφο μου στην επιτροπή κανέναν.
Β. Επειδή είναι άγνωστη στην πολιτική μου φιλοσοφία η δημιουργία προβλημάτων και με δεδομένο ότι δεν γνωρίζω, ούτε έχω ενημερωθεί από την “Πρωτοβουλία Αγίου Δημητρίου” για το πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας με την “Νέα Πνοή – Προοπτική” και για λόγους προσωπικής πολιτικής ηθικής όσο αφορά την παρουσία μου στον Οργανισμό, σας ζητώ κ. Μαθά να προβείτε στις προβλεπόμενες ενέργειες αντικατάστασης μου στον Οργανισμό και να γνωστοποιήσετε αρμοδίως, την αποχώρηση μου από τον Οργανισμό και σε ποιον ανήκει η θέση αυτή έτσι ώστε να οριστεί νέος εκπρόσωπος στην θέση μου”.
Ο κύκλος της ενασχόλησης μου με τα αυτοδιοικητικά του Αγίου Δημητρίου είναι κύκλος Ζωής και Προσφοράς, Άποψης και Δουλειάς. Σεβασμού στον Πολίτη και μόνιμου Αγώνα για ένα καλύτερο Μπραχάμι.
What’s NEXT ?
Τι είναι επόμενο;
Μια νέα κοινή “ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ” μέσα από την ανθρώπινη σχέση και την ενσυναίσθηση. Φιλικά προς όλους, πολύ σύντομα θα σας καλέσω για ένα καλοκαιρινό ποτό σε στέκι του Αγίου Δημητρίου έτσι για να γνωριστούμε, να βρούμε την χημεία μας σε καλοκαιρινή διάθεση χαράζοντας την επόμενη μέρα.
Την δική μας ζωή!
….και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν είμαστε….!!! (Βρείτε μας και στο facebook).