14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου: Χρυσό μετάλλιο στο καράτε

Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου: Χρυσό μετάλλιο στο καράτε

Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου: Χρυσό μετάλλιο στο καράτε στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο διεξήχθη στην Πράγα.

 

 

Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου

 

Με το χρυσό μετάλλιο στις αποσκευές της επέστρεψε η Κωνσταντίνα Χρυσοπούλου, από το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καράτε. Διεξήχθη στην Πράγα στις 17 και 18 Ιουνίου 2022. Η χρυσή καρατέκα, είναι αθλήτρια του συλλόγου “Η Αδελφότητα”.

 

 

 

Η κατάκτηση του μεταλλίου

Η νεαρή αθλήτρια έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου χάρη στην καθοδήγηση του προπονητή της ομάδας αλλά και εθνικού προπονητή, Σπύρου Μαργαριτόπουλου.

Χρειάστηκε να δώσει πέντε δυνατούς αγώνες και με καλή αγωνιστική τακτική και τεχνική, να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. (Βρείτε μας και στο facebook).

 

 

 

 

kwnstantina-hrisopoyloy-hryso-metallio-sto-karate-brahaminewsgr.jpg.png2_.png.jpg

Οι αγώνες

Ας δούμε παρακάτω, τη σειρά με την οποία χρυσή αθλήτρια μας, κατάφερε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.

Συγκεκριμένα, στον πρώτο της αγώνα αντιμετώπισε τη Γαλλίδα Menacer Djihane. Τελικά, της επιβλήθηκε με σκορ 6-5. Στο δεύτερο αγώνα, αντίπαλός της τέθηκε η Ολλανδέζα Kakiay Ashley. Επιβλήθηκε κι αυτής της αντιπάλου της, με σκορ 2-0.

Κατόπιν, ακολούθησε ο αγώνας της με την Αζέρα, Nakonechna Oksana. Επιβλήθηκε κι αυτής, με σκορ επίσης 2-0.

Γιασ να φτάσουμε στον ημιτελικό, όπου διεκδίκησε και κατάφερε να υλοποιήσει την πρόκρισή της στην τελική φάση.

Συγκεκριμένα, στον ημιτελικό αντιμετώπισε τη Ρουμάνα Manica Briana, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη και μάλιστα με το ευρύ σκορ με σκορ 7-0.

Κι έτσι, έφτασε στον τελικό. Εκεί, κλήθηκε ν’ αντιμετωπίσει τη Βόσνια Emina Sipovic. Πρόκειται για μία αθλήτρια πολύ δυνατή η οποία αναδείχτηκε σε ισχυρό αντίπαλο για την Ελληνίδα πρωταθλήτρια. Τελικά, μετά από πολύ δυνατή προσπάθεια κι έναν αγώνα ιδιαίτερα συναρπαστικό, νίκησε την αντίπαλό της με 3-2 και αναδείχτηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία πολύ μεγάλη επιτυχία. Φυσικά για την ίδια την αθλήτρια αλλά και για το σύλλογό της, ο οποίος αναδεικνύεται ψηλά σε επίπεδο συλλόγων. Και φυσικά, η επιτυχία αυτή αντανακλά και στον προπονητή της, Σπύρο Μαργαριτόπουλο, ο οποίος έχει συμβάλει και με τον δικό του τρόπο στην διάκριση της αθλήτριας του.