29 Μαρτίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Σύλληψη τριών Ελλήνων μελών συμμορίας

Σύλληψη τριών Ελλήνων μελών συμμορίας

syllipsi-triwn-ellinwn-melwn-symmorias-brahaminewsgr.jpg

Σύλληψη τριών Ελλήνων μελών συμμορίας. Για διάπραξη κλοπών μοτοσυκλετών, μετά από σχετική έρευνα της αστυνομίας.

 

 

 

Σύλληψη τριών Ελλήνων

Τρεις Έλληνες συνέλαβε η αστυνομία, μετά από σχετική έρευνα, καθώς διέπρατταν κλοπές μοτοσικλετών. Κιόλα προέκυψαν μετά από σχετική έρευνα της αστυνομίας.

Μάλιστα, σύμφωνα με την έρευνα, οι κλοπές των μοτοσικλετών γινόταν από τον Άγιο Δημήτριο και το Μοσχάτο. Τουλάχιστον δυο μοτοσικλέτες τις μετέφεραν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Μοσχάτο, κοντά σε συνεργείο που διατηρούσαν.

 

 

 

 

syllipsi-triwn-ellinwn-melwn-symmorias-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

 

 

 

Η σύλληψη των δραστών

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθησαν την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022, το απόγευμα, τρεις ημεδαποί, ως μέλη συμμορίας που διέπραττε κλοπές μοτοσυκλετών.

Όπως προέκυψε λοιπόν από την έρευνα, τα μέλη της συμμορίας εμπλέκονται στην αφαίρεση από την περιοχή του Αγίου Δημητρίου και από το Μοσχάτο τουλάχιστον δύο μοτοσικλετών, τις οποίες μετέφεραν σε υπόγειο χώρο στάθμευσης στο Μοσχάτο, πλησίον συνεργείου που διατηρούσαν.

Η υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι αστυνομικοί βρίσκονται στην αναζήτηση κι άλλων πιθανών συνεργατών των τριών Ελλήνων και μελών της συμμορίας.

Οι αρχές πάντως, αισιοδοξούν ότι σύντομα θα κλείσει το θέμα με τον καλύτερο τρόπο και πως θα συλλάβουν όλα τα μέλη της συμμορίας. (Βρείτε μας και στο facebook).

 

 

 

Το υπαίθριο γκαράζ

Όπως αποδείχτηκε από την ίδια έρευνα, οι δράστες για ν’ αποφύγουν πιθανόν εντοπισμό των μοτοσικλετών από ιδιοκτήτες και μάλιστα με συσκευή γεωεντοπισμού, τις μετέφεραν αρχικά σε κάποιο ανοικτό χώρο, όπου τις στάθμευαν για ορισμένο χρονικό διάστημα. Και στη συνέχεια και τις απομάκρυναν.

Από τις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στο συνεργείο, οικίες καθώς και στον υπόγειο χώρο στάθμευσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

2 κλεμμένες μοτοσυκλέτες,
ηλεκτρικός αναγνώστης εγκεφάλου οχημάτων με καλώδιο σύνδεσης,
θήκη γυαλιών,
μπρελόκ,
3 κινητά τηλέφωνα,
2 πινακίδες κυκλοφορίας,
συμβόλαιο αγοροπωλησίας με συμβαλλόμενο, έναν εκ των συλληφθέντων,
9 αυτοκόλλητα επιτυχούς ελέγχου ΚΤΕΟ με ταυτόσημη την ημερομηνία επανελέγχου,
εξαρτήματα μοτοσυκλέτας (μπαγκαζιέρες, ντεπόζιτο, πλαστικά καλύμματα και μέρη τιμονιού, κινητήρας, ηλεκτρονική συσκευή, βάση σέλας) και
μπουτόν γκαραζόπορτας
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραπέμφθηκαν σε Ανακριτή.