21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στον Άλιμο στο 9ο δημοτικό σχολείο

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στον Άλιμο στο 9ο δημοτικό σχολείο

seminario-prwtwn-voitheiwn-ston-alimo-sto-9o-dimotiko-sholeio-brahaminewsgr.jpg

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στον Άλιμο στο 9ο δημοτικό σχολείο. Ποιοι το διοργάνωσαν και ποιος ο σκοπός του.

 

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στον Άλιμο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στον Άλιμο, το σενάριο Πρώτων Βοηθειών. Το σεμινάριο διοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου δημοτικού σχολείου Αλίμου και συνεργάστηκε η ATHENS FIRST AID. Εισηγητής ήταν Γκαντής Ευθύμιος (βρείτε μας και στο facebook).

seminario-prwtwn-voitheiwn-ston-alimo-sto-9o-dimotiko-sholeio-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Οι παρουσίες

Το σεμινάριο παρακολούθησε πολύς κόσμος. Εκτός των εκπαιδευτικών τόσο του συγκεκριμένου σχολείου, όπως και άλλων βαθμίδων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της πόλης, παρόντα ήταν ο δήμαρχος Ανδρέας Κονδύλης και πολλά στελέχη της τοπικής Αυτοδιοίκησης.

 

Περισσότερα θέματα για ΑΛΙΜΟ, ΔΕΣ ΕΔΩ

 

Συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Εθελοντισμού Δήμου Αλίμου Στέφανος Διαμαντής, ο Πρόεδρος Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ. Αλίμου, Ιωάννης Μαριόλης και η Ντόρα Δανοχρήστου, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών και των Σχολικών Επιτροπών Αλίμου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου δημοτικού σχολείου Αλίμου γνωστοποίησε ότι πρόκειται να διοργανώσουν κι άλλα σεμινάρια με επιμορφωτικό χαρακτήρα. Επίσης και άλλες χρήσιμες δράσεις.