24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης στη Νέα Σμύρνη για μαθητές

Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης στη Νέα Σμύρνη για μαθητές

dwrean-mathimata-kolymvisis-sti-nea-smyrni-gia-mathites-brahaminewsgr-1.jpg2_-1.jpg

Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης στη Νέα Σμύρνη για μαθητές. Αφορά παιδιά που οι ηλικίες τους κυμαίνεται από 6 έως 12 ετών.

 

 

Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης στη Νέα Σμύρνη

 

Δωρεάν μαθήματα κολύμβησης από το δήμο Νέας Σμύρνης. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία των υπευθύνων του δήμου που ξεκίνησε την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη στις 12 Οκτωβρίου 2022. Οι εγγραφές γίνονται στο κολυμβητήριο και αφορά σε ηλικίες από 6 έως 12 ετών.

Όπως έγινε γνωστό από τους διοργανωτές, επειδή οι συμμετοχές είναι δωρεάν και αφορούν σε περιορισμένο αριθμό παιδιών, η εγγραφή τους θα καθοριστεί με οικονομικά κριτήρια καθώς και με σειρά εγγραφής. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, οι δημότες – κάτοικοι έχουν προτεραιότητα, ενώ η συμμετοχή ετεροδημοτών θα πραγματοποιείται μετά από την ολοκλήρωση του ελέγχου διαθεσιμότητας (βρείτε μας και στη σελίδα μας στο facebook).

 

Περισσότερα θέματα για ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

dwrean-mathimata-kolymvisis-sti-nea-smyrni-gia-mathites-brahaminewsgr.jpg

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά

Εκτός από την κατάθεση αίτησης που θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά στο κεντρικόπρωτόκολλο του δήμου (prwtokollo@neasmyrni.gr) είναι απαραίτητη και η κατάθεση όλων των παρακάτω απαιτούμενων δικαιολογητικών, προκειμένου να ληφθεί υπόψη η σειρά προτεραιότητας.

dwrean-mathimata-kolymvisis-sti-nea-smyrni-gia-mathites-brahaminewsgr.jpg3_.jpg

Ποια είναι λοιπόν τα δικαιολογητικά; Ας δούμε παρακάτω:

 

  1. Απαιτείται πρόσφατη βεβαίωση ιατρού παιδιάτρου μέσω της οποίας να βεβαιώνει ότι το παιδί είναι υγιές και μπορεί να συμμετάσχει στην κολύμβηση και ότι είναι και δερματολογικά υγιές.
  2.  Παράλληλα απαιτείται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή απόδειξης ΔΕΚΟ από τα οποία να προκύπτει.
  3. Απαιτείται πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης ή απόδειξη ΔΕΚΟ, έγγραφα από τα οποία προκύπτει ότι είναι δημότης Αγίου Δημητρίου ή η κατοικία αντίστοιχα.
  4. Το εκκαθαριστικό φορολογικής δήλωσης, του οικονομικού έτους 2021. Τέλος, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 2132025969, 970, 994. Επίσης και στην ιστοσελίδα του δήμου: neasmyrni.gr.