29 Μαρτίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Καταγγελία κακοποίησης ζώων στο 10410

Καταγγελία κακοποίησης ζώων στο 10410

kataggelia-kakopoiisis-zwwn-sto-10410-brahaminewsgr.jpg1_.webp

Καταγγελία κακοποίησης ζώων στο 10410. Η νέα τηλεφωνική γραμμή για την προστασία τους από ασυνείδητους πολίτες.

 

Καταγγελία κακοποίησης ζώων

 

Η δυνατότητα για άμεση επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές δίνεται πλέον στους πολίτες, από την ΕΛ.ΑΣ, προκειμένου να καταγγείλουν κακοποίηση ζώων.

Πιο συγκεκριμένα, έχει ήδη τεθεί σε πλήρη λειτουργία ο πενταψήφιος αριθμός 10410 της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της εφαρμογής του νόμου για την προστασία των ζώων. Έτσι, οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα, σε καθημερινή βάση, να επικοινωνούν άμεσα και καθημερινά από 07:00 έως 23:00 με το Τμήμα Προστασίας Ζώων της Διεύθυνσης Γενικής Αστυνόμευσης του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

Στον αριθμό αυτό θα έχουν στο εξής τη δυνατότητα να καταγγέλλουν τυχόν κακοποίηση ζώων και γενικότερα θέματα για θέματα της προστασίας και της ασφάλειάς τους. Και η αστυνομία από την πλευρά της, να επεμβαίνει άμεσα. (Βρείτε μας και στο facebook).

 

Περισσότερα θέματα για ΖΩΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

kataggelia-kakopoiisis-zwwn-sto-10410-brahaminewsgr.jpg

  Η ανάρτηση Θεοδωρικάκου

 

Σχετικά με το θέμα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος προέβη σε σχετική ανάρτηση στα social media και συγκεκριμένα, σ’ αυτή αναφέρει: «Η προστασία των ζώων αποτελεί για κάθε κοινωνία ζήτημα παιδείας και πολιτισμού. Δίνουμε αξία σε κάθε ζωή. Ο πενταψήφιος τηλεφωνικός αριθμός 10410 της ΕΛ.ΑΣ αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την προστασία των τετράποδων φίλων μας.

Θέτουμε από σήμερα ένα χρήσιμο εργαλείο στην υπηρεσία των πολιτών, εξελίσσοντας τις υπηρεσίες της Αστυνομίας μας. Όλοι μαζί εκπέμπουμε ένα ισχυρό μήνυμα ενάντια στην κακοποίηση κάθε μορφής ζωής».

Β. Τριάντης