24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο αγιασμός του συλλόγου Κρητών παρουσία πλήθους κόσμου

Ο αγιασμός του συλλόγου Κρητών παρουσία πλήθους κόσμου

o-agiasmos-toy-syllogoy-kritwn-paroysia-plithoys-kosmoy-brahaminewsgr.jpg

Ο αγιασμός του συλλόγου Κρητών παρουσία πλήθους κόσμου. Μετά τον αγιασμό ακολούθησε γεύμα και κρητικό γλέντι.

https://www.facebook.com/kritesagioudimitriou/videos/1561336420995606/

Ο αγιασμός του συλλόγου Κρητών

o-agiasmos-toy-syllogoy-kritwn-paroysia-plithoys-kosmoy-brahaminewsgr-2.jpg

 

Η έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς για το Σύλλογο Κρητών Αγίου Δημητρίου, ξεκίνησε. Την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2022, πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Πηλέως 58 στον Άγιο Δημήτριο.

Ευχές για την έναρξη της νέας πολιτιστικής χρονιάς απηύθυναν ο πρόεδρος του συλλόγου και υποψήφιος δήμαρχος, Στέλιος Μαμαλάκης και η δήμαρχος της πόλης Μαρία Ανδρούτσου. (Βρείτε μας και στο facebook).

o-agiasmos-toy-syllogoy-kritwn-paroysia-plithoys-kosmoy-brahaminewsgr-3.jpg

Ακολούθησε γλέντι

o-agiasmos-toy-syllogoy-kritwn-paroysia-plithoys-kosmoy-brahaminewsgr-4.jpg

Το παρών έδωσαν βουλευτές, στελέχη της τοπικής Αυτοδιοίκησης και πλήθος κόσμου. Μετά τον αγιασμό, ακολούθησε γλέντι, κάτω από τους ήχους της κρητικής λύρας, με τους παρευρισκόμενους ν’ απολαμβάνουν το νόστιμα εδέσματα και τα παραδοσιακά κρητικά ποτά. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να χορέψουν στους ήχους της ζωντανής μουσικής αλλά και ν’ ανταλλάξουν απόψεις, με την ευχή: “καλή και δημιουργική χρονιά” να κυριαρχεί στην ατμόσφαιρα!

 

 

o-agiasmos-toy-syllogoy-kritwn-paroysia-plithoys-kosmoy-brahaminewsgr-5.jpgo-agiasmos-toy-syllogoy-kritwn-paroysia-plithoys-kosmoy-brahaminewsgr-6.jpgo-agiasmos-toy-syllogoy-kritwn-paroysia-plithoys-kosmoy-brahaminewsgr-4-1.jpgo-agiasmos-toy-syllogoy-kritwn-paroysia-plithoys-kosmoy-brahaminewsgr-11.jpgo-agiasmos-toy-syllogoy-kritwn-paroysia-plithoys-kosmoy-brahaminewsgr-15.jpgo-agiasmos-toy-syllogoy-kritwn-paroysia-plithoys-kosmoy-brahaminewsgr-16.jpgo-agiasmos-toy-syllogoy-kritwn-paroysia-plithoys-kosmoy-brahaminewsgr-17.jpg