14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο πρέσβης της Παλαιστίνης στον Άγιο Δημήτριο επίσημη επίσκεψη

Ο πρέσβης της Παλαιστίνης στον Άγιο Δημήτριο επίσημη επίσκεψη

o-presvis-tis-palaistinis-ston-agio-dimitrio-episimi-episkepsi-brahaminewsgr.jpg

Ο πρέσβης της Παλαιστίνης στον Άγιο Δημήτριο επίσημη επίσκεψη. Γιατί συναντήθηκε με τη δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου.

 

Ο πρέσβης της Παλαιστίνης στον Άγιο Δημήτριο

o-presvis-tis-palaistinis-ston-agio-dimitrio-episimi-episkepsi-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε στον Άγιο Δημήτριο, ο πρέσβης της Παλαιστίνης στη χώρα μας την Τετάρτη 12-10-2022, στο Δημαρχείο της πόλης. Συγκεκριμένα, ο Γιούσεφ Ντόρκχομ, συναντήθηκε με τη δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου και είχαν την ευκαιρία ν’ ανταλλάξουν απόψεις για διεθνή θέματα.

Περισσότερα θέματα για ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε από τον πρέσβη στον τομέα αλληλέγγυας στάσης του δήμου Αγίου Δημητρίου, προς τον Παλαιστινιακό λαό, σε μια συζήτηση που κύλησε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, με τις δύο πλευρές ν’ ανταλλάσσουν απόψεις.o-presvis-tis-palaistinis-ston-agio-dimitrio-episimi-episkepsi-brahaminewsgr.jpg2_.jpg

Οι παρουσίες

o-presvis-tis-palaistinis-ston-agio-dimitrio-episimi-episkepsi-brahaminewsgr.jpg3_.jpg

Ο Γιούσεφ Ντόρκοχμ ευχαρίστησε τη δήμαρχο Αγίου Δημητρίου για τη συμπαράσταση προς το λαό της χώρας του και από την πλευρά του στάθηκε και στην πολύ καλή συνεργασία και του λαού της χώρας του προς την Ελλάδα. (Βρείτε μας και στο facebook).

Παρούσες στη συνάντηση ήταν και η Εβελίνα Καραβασίλη με την Fadwa Abushanab από την Πρεσβεία της Παλαιστίνης που συνόδευσαν τον πρέσβη. Τέλος, στη συνάντηση συμμετείχε και η ΓΓ του δήμου Αγίου Δημητρίου, Ελένη Χαλβατζά.