21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ποδηλατικός γύρος στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή

Ποδηλατικός γύρος στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή

podilatikos-gyros-ston-agio-dimitrio-tin-kyriaki-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Ποδηλατικός γύρος στον Άγιο Δημήτριο την Κυριακή. Σε συνεργασία με τον ΟΠΑΠ, στις 10:30 το πρωί

 

Κυριακάτικος Ποδηλατικός Γύρος στον Άγιο Δημήτριο

Περισσότερα θέματα για ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ, ΔΕΣ ΕΔΩ

Ώρα για ποδήλατο! Ο δήμος Αγίου Δημητρίου διοργανώνει, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος, την Κυριακή 23 Οκτωβρίου, στις 10:30 το πρωί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων του δήμου: “Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από το κέντρο της πόλης, και συγκεκριμένα από το μνημείο Ηρώων (πεζόδρομος Ανδρέα Παπανδρέου) με κατεύθυνση προς το Πάρκο Ασυρμάτου, όπου θα γίνει μια στάση 30 λεπτών και επιστροφή και πάλι στο μνημείο Ηρώων.
Με την ολοκλήρωση της διαδρομής, δυο τυχεροί/τυχερές θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από ένα ηλεκτρικό πατίνι!”. (Βρείτε μας και στο facebook).

Ο πρώτος ποδηλατικός γύρος

Ο πρώτος ποδηλατικός γύρος του Αγίου Δημητρίου αποτελεί μια πρωτοβουλία που ο Δήμος φιλοδοξεί να επαναλαμβάνεται στην πόλη μας μια φορά το μήνα, και να γίνει η συνήθεια αυτή, που θα προωθεί:
Την υγεία και την ευεξία όσων συμμετέχουμε
Την εξάσκηση για μια ασφαλή μετακίνηση στην πόλη
Την ενθάρρυνση στη χρήση εναλλακτικών μέσων μετακίνησης, όπως είναι το ποδήλατο και γενικά τα μέσα μικροκινητικότητας, για τις σύντομες αποστάσεις μας μέσα στην πόλη
Τη διασκέδαση και τη χαρά του ποδηλάτου!

Η διαδρομή

podilatikos-gyros-ston-agio-dimitrio-tin-kyriaki-brahaminewsgr.jpg
Διαδρομή: Μνημείο Ηρώων (πεζόδρομος Ανδρέα Παπανδρέου) Κ. Καραμανλή Πρ. Δρακάκη Ευβοίας Τενέδου, Πάρκο Ασυρμάτου.

Επιστροφή: Οδός Ασυρμάτου Γενναδίου 25ης Μαρτίου Θ. Σταματίου μνημείο Ηρώων (πεζόδρομος Ανδρέα Παπανδρέου)
Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου μας, σε συνεργασία με την Τροχαία Ελληνικού και Καλλιθέας, θα φροντίσει για την ασφαλή μετακίνησή μας καθ’ όλη τη διάρκεια του ποδηλατικού γύρου, αλλά και γενικότερα της δράσης.

 

Η Μαρία Ανδρούτσου

Από την πλευρά της, η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, με ανάρτησή της στο facebook, επισημαίνει: “Και για να προλάβω τις καλοπροαίρετες επιφυλάξεις για την έλλειψη ποδηλατόδρομου:
Η δράση στόχο έχει να γίνει ορατό το ποδήλατο στην καθημερινότητά μας και να μάθουμε όλες/όλοι να σεβόμαστε και να δίνουμε προτεραιότητα σε όσες/όσους ποδηλατούν ή κινούνται με πατίνια”.