13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Η Άννα Καραμανλή στα εγκαίνια του “Ηρακλής” στο Φάληρο

Η Άννα Καραμανλή στα εγκαίνια του “Ηρακλής” στο Φάληρο

i-anna-karamanli-sta-egainia-toy-iraklis-sto-faliro-brahaminewsgr.jpg
Η Άννα Καραμανλή στα εγκαίνια του “Ηρακλής” στο Φάληρο. Του Προστατευόμενου Διαμερίσματος. του Πανελληνίου Συλλόγου ΑΛΜΑ.

Η Άννα Καραμανλή στα εγκαίνια του “Ηρακλής”

i-anna-karamanli-sta-egainia-toy-iraklis-sto-faliro-brahaminewsgr.jpg1_.jpgi-anna-karamanli-sta-egainia-toy-iraklis-sto-faliro-brahaminewsgr.jpg2_.jpgi-anna-karamanli-sta-egainia-toy-iraklis-sto-faliro-brahaminewsgr.jpg2_.jpgi-anna-karamanli-sta-egainia-toy-iraklis-sto-faliro-brahaminewsgr.jpg4_.jpgi-anna-karamanli-sta-egainia-toy-iraklis-sto-faliro-brahaminewsgr.jpg5_.jpgi-anna-karamanli-sta-egainia-toy-iraklis-sto-faliro-brahaminewsgr.jpg6_.jpg
Στο Παλαιό Φάληρο και συγκεκριμένα στα εγκαίνια του Προστατευόμενου Διαμερίσματος “Ηρακλής” του Πανελληνίου Συλλόγου Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΑΛΜΑ, παραβρέθηκε η Άννα Καραμανλή. (Βρείτε μας και στο facebook).
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 και με τον τρόπο αυτό δόθηκε η δυνατότητα στα παιδιά στο φάσμα του αυτισμού του συλλόγου ΑΛΜΑ, να αποκτήσουν ένα σπίτι φιλόξενο και ζεστό.
Περισσότερα θέματα για ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΔΕΣ ΕΔΩ
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρούσης της προέδρου του συλλόγου Κατερίνας Γιαννακοπούλου, στελεχών του διοικητικού συμβουλίου, το προσωπικό και τους εθελοντές.