29 Μαρτίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Το έκτο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου “Αμεσος Δράση παρακαλώ”

Το έκτο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου “Αμεσος Δράση παρακαλώ”

Το έκτο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου “Αμεσος Δράση παρακαλώ”. Ο δημοσιογράφος το παρουσίασε στο Μέγαρο Μουσικής.

Επιμέλεια: Βασίλης Τριάντης

Το έκτο βιβλίο του Πάνου Σόμπολου

Μια ιδιαίτερη μέρα ήταν αυτή της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου 2022. Ο δημοσιογράφος και συγγραφέας, Πάνος Σόμπολος, παρουσίασε την έκδοση του έκτου του κατά σειρά βιβλίου, με τίτλο “Άμεσος Δράση Παρακαλώ”.

Η παρουσίαση έγινε στο Μέγαρο Μουσικής, σε μία αίθουσα ασφυκτικά γεμάτη από κόσμο. Στο πολυσέλιδο πόνημά του ο βετεράνος αστυνομικός συντάκτης, παρουσιάζει ευτράπελα περιστατικά και άγνωστα γεγονότα από τη δεκαετία του 70-80.

to-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg

Περισσότερα θέματα για ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

Επίσημοι προσκεκλειμένοι

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, υπουργοί, βουλευτές και άλλα πολιτικά στελέχη. Επίσης, πολλοί δημοσιογράφοι, άνθρωποι του πνεύματος αλλά και εκπρόσωποι της ηγεσίας της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής. (Βρείτε μας και στο facebook).

to-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Στο τέλος της παρουσίασης, ο Πάνος Σόμπολος φωτογραφήθηκε με τον κόσμο, που επίμονα ζητούσε μία φωτογραφία μαζί του, και υπέγραψε τα βιβλία του.

Τέλος, γνωστοποίησε ότι στα σκαριά βρίσκεται και η έκδοση του έβδομού του βιβλίου το οποίο θα καταπιάνεται με τις βεντέτες που καταλήγουν ακόμη και σε φόνους, στην Ελλάδα.

to-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg2_.jpg

to-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg3_.jpgto-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg4_.jpgto-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg15.jpgto-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg14.jpgto-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg13.jpgto-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg12.jpgto-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg11.jpgto-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg10.jpgto-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg9_.jpgto-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg8_.jpgto-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg7_.jpgto-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg6_.jpgto-ekto-vivlio-toy-panoy-simpoloy-amesos-drasi-parakalw-brahaminewsgr.jpg5_.jpg