14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Συναντήσεις και μπακαλιάρος σκορδαλιά. Μετά την παρέλαση

Συναντήσεις και μπακαλιάρος σκορδαλιά. Μετά την παρέλαση

synantiseis-kai-mpakaliaros-skordalia-meta-tin-parelasi-brahaminewsgr1.jpgΣυναντήσεις και μπακαλιάρος σκορδαλιά. Μετά την παρέλαση. Στον απόηχο της εορτής της επετείου για την 28η Οκτωβρίου.

 

Συναντήσεις, χειραψίες και μπακαλιάρος

Η παρέλαση έχει τελειώσει. Ο κόσμος σκορπάει εδώ κι εκεί. Πολλά από τα πολιτικά πρόσωπα του Αγίου Δημητρίου, βρήκαν την ευκαιρία να τρυπώσουν σε ένα από τα μαγαζιά της πόλης κοντά στο δημαρχείο για να γευτούν νόστιμο μπακαλιάρο σκορδαλιά. Να πιούν το κρασάκι, το τσιπουράκι τους και να κάνουν κους κους για τα τεκταινόμενα της πόλης.

Περισσότερα θέματα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Κάπου εκεί λοιπόν, ήταν χωμένος ο Γιώργος Παυλάτος με την παρέα του. Ακολούθησε η άφιξη του Κώστα Σταυρόπουλου, Κώστα Ασημάκη, Θόδωρου Αντωνόπουλου, Κώστα Χαψούλα, ενώ για λίγο έκανε την εμφάνισή του και ο Στέλιος Μαμαλάκης. Αεικίνητος όπως πάντα, πέρασε από το γνωστό πολιτικό στέκι για έναν χαιρετισμό. Μάλιστα, Μαμαλάκης και Παυλάτος είχαν την ευκαιρία ν’ ανταλλάξουν φιλοφρονήσεις και απόψεις κι αμέσως άρχισαν οι φημολογίες για πιθανή συνεργασία. Κι ενώ ο μεζές έχει έρθει στο τραπέζι τους και τα ποτήρια με το τσίπουρο έχουν γεμίσει κι ετοιμάζονται να βρέξουν μ’ αυτό τα χείλη τους, κάνει το πέρασμά της και η Μαρία Ανδρούτσου. Μπορεί να μην κάθισε στη παρέα αλλά είχε την ευκαιρία ν’ ανταλλάξει χαιρετισμούς και ατάκες στο όρθιο – όπως λέμε – με τους παρευρισκόμενους για ν’ αποχωρήσει σε λίγα λεπτά. Έξω άλλωστε την περίμενε η παρέα της. Είπαμε. Η πολιτική είναι πολιτική αλλά και η αξιοπρέπεια και οι ανθρώπινες σχέσεις δεν κοιτούν χρώμα…!

Βασίλης Τριάντης

synantiseis-kai-mpakaliaros-skordalia-meta-tin-parelasi-brahaminewsgr.jpgsynantiseis-kai-mpakaliaros-skordalia-meta-tin-parelasi-brahaminewsgr.png2_.png.png.pngsynantiseis-kai-mpakaliaros-skordalia-meta-tin-parelasi-brahaminewsgr-1.png6_-1.png-1.png-1.png-1.png-1.png-1.png-1.pngsynantiseis-kai-mpakaliaros-skordalia-meta-tin-parelasi-brahaminewsgr.png8_.png.png.png.png.png.png.png.png.pngsynantiseis-kai-mpakaliaros-skordalia-meta-tin-parelasi-brahaminewsgr.png4_.png.png.png.png.png