21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Χύμα στο κύμα περιμένοντας το …λεωφορείο; Που είναι το βάθρο;

Χύμα στο κύμα περιμένοντας το …λεωφορείο; Που είναι το βάθρο;

hyma-sto-kyma-perimenontas-to-lewforeio-poy-einai-to-vathro-brahaminewsgr1.jpg

Χύμα στο κύμα περιμένοντας το …λεωφορείο; Που είναι το βάθρο; Αλήθεια αυτό είναι τόσο ακριβό ή δεν έχουμε προσωπικό;

 

Χύμα στο κύμα περιμένοντας το …λεωφορείο;

hyma-sto-kyma-perimenontas-to-lewforeio-poy-einai-to-vathro-brahaminewsgr1.jpg

Αν βρεθήκατε στην παρέλαση για την 28η στον Άγιο Δημήτριο, την Παρασκευή το 2022 σίγουρα θα παρατηρήσατε κάτι. Ότι δεν υπήρχε …στασίδι ή αν προτιμάτε το ειδικό βάθρο που στήνεται συνήθως στις περιπτώσεις αυτές για να πάνε εκεί και να σταθούν οι επίσημοι. Μιλάμε για τους αντιδημάρχους, τους δημοτικούς συμβούλους και άλλους επίσημους προσκεκλημένους, που παρίστανται σε μια παρέλαση. Κυρία δήμαρχε. Με όλο το σεβασμό. Αυτό είναι πέναλτι…!

 

Περισσότερα θέματα για ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Δυστυχώς, αυτό έχει μάλλον καταργηθεί στον Άγιο Δημήτριο. Ο λόγος; Ποιος να ξέρει; Μήπως το κόστος είναι μεγάλο; Μήπως δεν υπάρχει το προσωπικό για να δουλέψει και να στήσει μια έστω υποτυπώδη εξέδρα;

Όλοι χύμα στο κύμα. Χύμα στην άσφαλτο. Κι άμα κάνεις και συνειρμικές σκέψεις κοιτάζοντας τη φωτογραφία, και ειδικά αν κάποιος δεν γνωρίζει για ποιο λόγο έχουν στηθεί εκεί και γιατί κοιτούν όλοι προς την ίδια πλευρά, θα νομίσει ότι περιμένουν το λεωφορείο της γραμμής που έχει αργήσει να περάσει. Οι καρέκλες που ήταν από πίσω, μάλλον ήταν για τα γεροντάκια ή τους κουρασμένους περαστικούς, για να κάτσουν και να ξαποστάσουν. Γιατί είναι θέμα αρχής και τιμής σ’ αυτές τις περιπτώσεις να παρίσταται όρθιος ο επίσημος για να τιμήσει αυτούς που παρελαύνουν. Απλά πράγματα είναι παιδιά. Οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά…! (Βρείτε μας και στο facebook)

 

hyma-sto-kyma-perimenontas-to-lewforeio-poy-einai-to-vathro-brahaminewsgr