13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Κατερίνα Θάνου: Ψάχνει ταλέντα στο Μπραχάμι. Ο νέος της ρόλος

Κατερίνα Θάνου: Ψάχνει ταλέντα στο Μπραχάμι. Ο νέος της ρόλος

katerina-thanoy-psahnei-talenta-sto-brahami-o-neos-tis-rolos-brahaminewsgr.png

Κατερίνα Θάνου: Ψάχνει ταλέντα στο Μπραχάμι. Ο νέος της ρόλος σαν προπονήτρια στους Τράχωνες.

 

Του

Βασίλη Τριάντη

Κατερίνα Θάνου: Ψάχνει ταλέντα στο Μπραχάμι

 

Ταλέντα στην ευρύτερη περιοχή ψάχνει η Κατερίνα Θάνου και φυσικά και στον Άγιο Δημήτριο. Η Ολυμπιονίκης μας έχει αναλάβει από τον Αύγουστο τα καθήκοντα της προπονήτριας στο τμήμα στίβου των Τραχώνων και ήδη η δουλειά της έχει αρχίσει να φαίνεται.

Η ίδια αποφεύγει να μιλά πολύ για το θέμα, φροντίζοντας να κάνει αθόρυβα τη δουλειά της. Άλλωστε και στην καριέρα της σαν πρωταθλήτρια στο στίβο, ξεχώριζε για τη σοβαρότητα και το χαμηλό προφίλ της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σημαντικό και καθοριστικό ρόλο για ν’ αναλάβει η Κατερίνα Θάνου το τμήμα στίβου του συλλόγου, έπαιξε, η προσωπική της φιλία με τον πρόεδρο των Τραχώνων, Χρήστο Τσιούρη. (Βρείτε τη σελίδα μας στο facebook). Και την ομάδα μας στο facebook.

 

katerina-thanoy-psahnei-talenta-sto-brahami-o-neos-tis-rolos-brahaminewsgr.png1_.png.png

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΙΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Τσιούρης – Θάνου

Στις δηλώσεις της η Κατερίνα Θάνου εξέφρασε την ικανοποίησή της από τα νέα της καθήκοντα και δεν έκρυψε την επιθυμία της να βοηθήσει καινα μεταφέρει τις γνώσεις της σε όλους όσοι ενταχθούν στα τμήματα του στίβου του συλλόγου.

Χαρακτηριστικά, στις δηλώσεις της η Ολυμπιονίκης μας, επεσήμανε: “Ο στίβος αποτελεί τη βάση για τα περισσότερα αθλήματα που έχουν μέσα το τρέξιμο. Οπότε θεωρούμε πως είναι η βασική δομή των παιδιών ειδικά στις μικρές ηλικίες, ώστε να έχουν μια σωστή βάση για τη μετέπειτα πορεία τους.

Είμαι χαρούμενη που ανήκω στην οικογένεια των Τραχώνων και η δουλειά που θα γίνει με τους προπονητές, ώστε να στήσουμε το κομμάτι του στίβου, είναι καλή και πολύ δυνατή. Από τις 29 Αυγούστου έχουμε μεγάλη προσέλευση νέων παιδιών για να γνωρίσουν το στίβο και ενισχύεται η ομάδα μας όλο και πιο πολύ. Ο στόχος μας είναιπρώτα από όλα να μυήσουμε τα παιδιπά στον κλασσικό αθλητισμό, να γνωρίσουν το σώμα τους και τα οφέλη της άσκησης. Το δεύτερο κομμάτι, αφορά στις Ολυμπιακές αξίες και το ευ εγωνίζεσθαι και ο κλασικός είναι το πιο σωστό παράδειγμα ώστε να μπορέσει ένα παιδί να μάθει την έννοια του υγιούς συναγωνισμού και της ευγενούς άμιλας¨.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Το τμήμα στίβου ενηλίκων

Στο σχέδιο λοιπόν ανάπτυξης του τμήματος Στίβου Τραχώνων, όπου στον σχεδιασμό και την λειτουργία του ηγείται η Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου δημιουργήθηκε τμήμα για ενήλικες.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης, φυσικής κατάστασης και εξατομικευμένα προγράμματα fitness. Και ο οι υπεύθυνοι του συλλόγου, περιμένουν τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν καινα ενημερωθούν ια τις λεπτομέρειες της εγγραφής τους.