16 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο Ολυμπονίκης Βαλέριος Λεωνίδης στο Μπραχάμι. Στο δημαρχείο

Ο Ολυμπονίκης Βαλέριος Λεωνίδης στο Μπραχάμι. Στο δημαρχείο

Ο Ολυμπονίκης Βαλέριος Λεωνίδης στο Μπραχάμι. Στο δημαρχείο. Με Γερμανούς αρσιβαρίστες.

 

Του

Βασίλη Τριάντη

Ο Ολυμπονίκης Βαλέριος Λεωνίδης στο Μπραχάμι

 

Μία ιδιαίτερη μέρα ήταν αυτή της Πέμπτης 3 Νοεμβρίου 2022 για τον Άγιο Δημήτριο. Η πόλη είχει τη τιμήνα φιλοξενήσει έναν Ολυμπινίκη και συγκεκριμένα της άρσης βαρών.

Ο λόγος για τον Βαλέριο Λεωνίδη, ο οποίος, αξίζει ν’ αναφέρουμε, για να θυμούνται οιπαλιοί καινα γνωρίζουν οι νεότεροι, ανήκει στην σπουδαία “ντριμ τιμ” της γεμάτης διακρίσεις εποχή της ελληνικής άρσης που γέμισε με μετάλλαι και διακρίσεις.

(ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK)

 

(ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK)

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Μαζί με τη γερμανική ομάδα

 

Ο Βαλέριος Λεωνίδης φιλοξενήθηκε στο δημαρχείο της πόλης από τη Μαρία Ανδρούτσου και τους συνεργάτες της. Η δήμαρχος και ο Ολυμπιονίκης της άρσης βαρών είχαν την ευκαιρία ν’ ανταλλάξουν απόψεις για θέματα αθλητισμού και πολιτισμού. Με την πλευρα της δημάρχου να δεσμεύεται για περαιτέρω συνεργασία και σε πολλούς τομείς.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι ο Βαλέριςο Λεωνίδης παραβρέθηκε στη συνάντηση με την αρμοδιότητα του αντιπροέδρου της ελληνικής ομάδας άρσης βαρών «Ευ Αγωνίζεσθαι», που εδρεύει στην πόλη μας.

Παράλληλα, το παρών έδωσαν και τα στελέχη της γερμανικής ομάδας άρσης βαρών “Empor Berlin” που φιλοξενείται στην Ελλάδα στο πλαίσιο Προγράμματος Ελληνογερμανικής Φιλίας που τελεί υπό την αιγίδα του ΕΓΙΝ
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Γιάννης Μαθάς και η προπονήτρια της ομάδας «Ευ Αγωνίζεσθαι» Νατάσα Ακτύπη.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ SPORT ΔΕΣ ΕΔΩ

o-olymionikis-valerios-lewnidis-sto-brahami-sto-dimarheio-brahaminewsgr.jpg1_.jpgo-olymionikis-valerios-lewnidis-sto-brahami-sto-dimarheio-brahaminewsgr.jpg2_.jpgo-olymionikis-valerios-lewnidis-sto-brahami-sto-dimarheio-brahaminewsgr.jpg3_.jpgo-olymionikis-valerios-lewnidis-sto-brahami-sto-dimarheio-brahaminewsgr.jpg5_.jpgo-olymionikis-valerios-lewnidis-sto-brahami-sto-dimarheio-brahaminewsgr.jpg6_.jpg