25 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » “Open Day”: Η εκδήλωση των προσκόπων. Στιγμές δράσης

“Open Day”: Η εκδήλωση των προσκόπων. Στιγμές δράσης

open-day-i-ekdilwsi-twn-proskopwn-stigmes-drasis-brahaminewsgr.jpg

“Open Day”: Η εκδήλωση των προσκόπων. Στιγμές δράσης στον Άγιο Δημήτριο.

 

“Open Day”: Η εκδήλωση των προσκόπων

Στιγμές δράσης για τους προσκόπους του Αγίου Δημητρίου. Και συγκεκριμένα από τη δράση προβολής “Γίνε Πρόσκοπος”. Εκδήλωση που διοργάνωσαν με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του δήμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Συγκεκριμένα, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλήνιας δράσης “Open Day” και σκοπός της ήταν να γνωρίσει ο κόσμος τους προσκόπους της γειτονιάς, μέλος του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων. Εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 26 Οκτωβρίου, όπου και παραβρέθηκαν πολλά πολιτικά πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της ΝΔ, Βασίλης Σπανάκης, η δήμαρχιος Μαρία Ανδρούτσου, ο αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Π. Θοδωρής Σταματάκης- Δημοτικός Σύμβουλος- Μετέχω, η Βάσω Αλεξίου εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος για θέματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και ο Υπαρχηγός Συστήματος του 2ου Σ.Α.Π. Ελληνικού Αργυρούπολης Μιχάλης Κούλης.

(Η σελίδα μας στο facebook)

 

(Η ομάδα μας στο facebook)

open-day-i-ekdilwsi-twn-proskopwn-stigmes-drasis-brahaminewsgr.jpg1_.jpgopen-day-i-ekdilwsi-twn-proskopwn-stigmes-drasis-brahaminewsgr.jpg2_.jpgopen-day-i-ekdilwsi-twn-proskopwn-stigmes-drasis-brahaminewsgr.jpg3_.jpgopen-day-i-ekdilwsi-twn-proskopwn-stigmes-drasis-brahaminewsgr.jpg4_.jpgopen-day-i-ekdilwsi-twn-proskopwn-stigmes-drasis-brahaminewsgr.jpg5_.jpgopen-day-i-ekdilwsi-twn-proskopwn-stigmes-drasis-brahaminewsgr.jpg6_.jpgopen-day-i-ekdilwsi-twn-proskopwn-stigmes-drasis-brahaminewsgr.jpg7_.jpgopen-day-i-ekdilwsi-twn-proskopwn-stigmes-drasis-brahaminewsgr.jpg8_.jpgopen-day-i-ekdilwsi-twn-proskopwn-stigmes-drasis-brahaminewsgr.jpg9_.jpg