30 Νοεμβρίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Μαρία Αχουλιά: Καταγγελία για τα στέγαστρα. Η αποκάλυψη

Μαρία Αχουλιά: Καταγγελία για τα στέγαστρα. Η αποκάλυψη

maria-ahoylia-kataggelia-gia-ta-stegastra-i-apokalypsi-brahaminewsgr.jpg

Μαρία Αχουλιά: Καταγγελία για τα στέγαστρα. Η αποκάλυψη. Τι υποστηρίζει η δημοτική σύμβουλος

 

Του

Βασίλη Τριάντη

Μαρία Αχουλιά: Καταγγελία για τα στέγαστρα

 

maria-ahoylia-kataggelia-gia-ta-stegastra-i-apokalypsi-brahaminewsgr.jpg4_.jpg.png

Σε μία αποκάλυψη – καταγγελία προέβη την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2022, η Μαρία Αχουλιά. Η δημοτική σύμβουλος, μέσω ανάρτησης στο προφίλ της στο facebook, αφήνει ανοιχτές αιχμές για το εκμίσθωμα των στεγάστρων, κατά παντός υπευθύνου. Όχι μόνο κατά της δημοτικής αρχής αλλά εμφανώς και κατά όλων όσοι το ψήφισαν.

Μάλιστα, στην ανάρτησή της, παραθέτει και τα σχετικα έγγραφα τα οποία αποδεικνύουν την αλήθεια των λεγομένων της. Παράλληλα, η ίδια δεν κρύβει την έκπληξή της, κάτι που είναι εμφανές και στο κείμενο που συνέταξε. Χαρακτηριστικά, αναφέρει: “Δε μπορεί, με ξεγελούν τα μάτια μου….αν είναι δυνατόν, κάποτε εκμισθώναμε τα στέγαστρα για την τοποθέτηση και συντήρηση διαφημιστικών πλαισίων έναντι του ποσού των 2500,00 ευρώ ετησίως και χθες κατακυρώθηκε στη τιμή των 120,00 αντίστοιχα επειδή υπήρχε μόνο μία συμμετοχή”.

Κι αυτό που συζητούν στον Άγιο Δημήτριο είναι πως η μείωση της τιμής των διαφημίσεων στα στέγαστρα, έχει σαν αποτέλεσμα και τη μείωση των χρημάτων που εισπράττει ο δήμος. Μέχρι πρότινος τα χρήματα που εισπράττονταν από τις διαφημίσεις στα στέγαστρα, αποτελούσαν μία επιπρόσθετη πηγή εσόδων η οποία θα έδινε ανάσα στα οικονομικά του δήμου. Και κατ επέκταση θα έδινε ανάσα στις επιβαρύνσεις που δέχονται οι πολίτες του δήμου, από τα συνεχώς αυξανόμενα δημοτικά τέλη”.

 

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

(Βρείτε μας και στη σελίδα μας facebook)

 

(Βρείτε μας και στην ομάδα μας στο facebook)

Δείτε το παρακάτω φωτογραφικό ρεπορτάζ:

maria-ahoylia-kataggelia-gia-ta-stegastra-i-apokalypsi-brahaminewsgr.jpg1_.jpgmaria-ahoylia-kataggelia-gia-ta-stegastra-i-apokalypsi-brahaminewsgr.jpg2_.jpgmaria-ahoylia-kataggelia-gia-ta-stegastra-i-apokalypsi-brahaminewsgr.jpg