13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Βασίλης Καρράς: Επειγόντως στο νοσοκομείο. Τι συμβαίνει

Βασίλης Καρράς: Επειγόντως στο νοσοκομείο. Τι συμβαίνει

vasilis-karras-ektaktws-sto-nosokmeio-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Βασίλης Καρράς: Επειγόντως στο νοσοκομείο. Τι συμβαίνει. Το σοβαρό πρόβλημα υγείας.

 

Βασίλης Καρράς: Επειγόντως στο νοσοκομείο

Επειγόντως στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Βασίλης Καρράς, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας. Μάλιστα, χρειάστηκε να περάσει και την πόρτα του χειρουργείου, πριν από δέκα μέρες.

Πιο συγκεκριμένα, ο τραγουδιστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η επέμβαση ήταν προγραμματισμένη πριν από περίπου ένα μήνα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ακυρώθηκε η συνεργασία του με την Πάολα στο «Fever». Ο Βασίλης Καρράς πλέον αναρρώνει στο σπίτι του στο Κοκκινοχώρι Καβάλας.

(Ελάτε στην ομάδα μας στο facebook)

 

(Ελάτε στη σελίδα μας στο facebook)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ SHOW BIZ ΔΕΣ ΕΔΩ

Έντονη αδιαθεσία

Ο τραγουδιστής είχε άλλη μία περιπέτεια με την υγεία του τον περασμένο Μάρτιο, όταν ένιωσε έντονη αδιαθεσία κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου Κρήτης και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή, με τον γνωστό καλλιτέχνη να είναι κάθετος ως προς το γεγονός πως η εμφάνιση στο κέντρο διασκέδασης δεν θα ακυρωθεί.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα», έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα. Έτσι, ανέβηκε στην πίστα, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του.