21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Δημοτικό Γηροκομείο Ελληνικού – Αργυρούπολης. Ετοιμάζεται

Δημοτικό Γηροκομείο Ελληνικού – Αργυρούπολης. Ετοιμάζεται

dimotiko-girokomeio-ellinikoy-argyroypolis-etoimazetai-brahaminewsgr.jpg

Δημοτικό Γηροκομείο Ελληνικού – Αργυρούπολης. Ετοιμάζεται. Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα.

 

Δημοτικό Γηροκομείο Ελληνικού, Αργυρούπολης

 

Για μία ακόμη φορά, ο Γιάννης Κωνσταντάτος, κλέβει τις εντυπώσεις με τα έργα του. Ο δήμαρχος Ελληνικού, Αργυρούπολης, με ανάρτησή του στο facebook, γνωστοποίησε τη δημιουργία ενός ιδιαίτερης σημασίας έργου. Αυτό της κατασκευής δημοτικού γηροκομείου.

Και συγκεκριμένα, αυτό αναμένεται να λειτουργήσει σε ένα από τα τρία κτήρια που είναι ιδιοκτησίας του δήμου, εντός του χώρου του παλαιού αεροδρομίου. Κι όπως επισημαίνει και ο ίδιος στο κείμενό του: “Η υπερσύγχρονη μονάδα φροντίδας που φιλοδοξούμε να φιλοξενεί δωρεάν έναν σημαντικό αριθμό ηλικιωμένων δημοτών μας θα συντηρηθεί πλήρως”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ ΔΕΣ ΕΔΩ

dimotiko-girokomeio-ellinikoy-argyroypolis-etoimazetai-brahaminewsgr.jpg1_.jpgdimotiko-girokomeio-ellinikoy-argyroypolis-etoimazetai-brahaminewsgr.jpg2_.jpg

dimotiko-girokomeio-ellinikoy-argyroypolis-etoimazetai-brahaminewsgr.jpg3_.jpg

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΦΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Η ανάρτηση του Κωνσταντάτου

Χαρακτηριστικά, ο δήμαρχος ελληνικού, Αργυρούπολης, στην ανάρτησή του επισημαίνει: “Δημοτικό Γηροκομείο Ελληνικού Αργυρούπολης: Ένα όνειρο που γίνεται πράξη.
Σ ένα από τα τρία υπέροχα διατηρητέα κτήρια που έχει πλέον στην ιδιοκτησία του ο Δήμος εντός του π. αεροδρομίου και βλέπετε στην φώτο ξεκινήσαμε τη μελέτη στέγασης των ανθρώπων μας που χρειάζονται φροντίδα στην πιο δύσκολη στιγμή της ζωής τους και ενώ είναι εντελώς μόνοι τους δίχως οικονομική δυνατότητα
Η υπερσύγχρονη μονάδα φροντίδας που φιλοδοξούμε να φιλοξενεί δωρεάν έναν σημαντικό αριθμό ηλικιωμένων δημοτών μας θα συντηρηθεί πλήρως, θα ανακαινιστεί εσωτερικά και εξωτερικά και θα λειτουργεί σύμφωνα με όλα όσα ορίζει ο νόμος για την λειτουργία ενός γηροκομείου . Να σημειωθεί πως ο προαύλιο χώρος είναι ήδη μαγικός με πλούσια βλάστηση και δεκάδες πουλιά.
Μια ακόμα προεκλογική μας δέσμευση γίνεται πράξη και μας προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση ως έργο”.

Κι όπως αντιλαμβάνεται κάποιος τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση αυτή έπεσαν βροχή από τον κόσμο που τον επιδοκιμάζει για το έργο του.