30 Νοεμβρίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Τα ζώδια που θα προδώσουν και γιατί θα το κάνουν

Τα ζώδια που θα προδώσουν και γιατί θα το κάνουν

ta-zwdia-poy-tha-se-prodwsoyn-kai-giati-tha-to-kanoyn-brahaminewsgr.jpg

Τα ζώδια που θα προδώσουν και γιατί θα το κάνουν. Τι να περιμένεις από αυτά για τη δική σου ζωή και τι να κάνεις για να προστατευτείς.

 

Τα ζώδια που θα προδώσουν

Όλα τα ζώδια δεν είναι τα ίδια. Το καθένα έχει τη δική του λογική και τον δικό του τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Κατ’ επέκταση δεν είναι όλα τα ζώδια το ίδιο έμπιστα και εχέμυθα για να τα εμπιστευτείς. Και κάποια από αυτά μπορούν να σε προδώσουν χωρίς μάλιστα να το πολυσκεφτούν. Οπότε ο χαμένος θα είσαι εσύ αφού θα τα έχεις εμπιστευτεί και κάποια στιγμή θα σου κάνουν το κακό. Και πότε θα το κάνουν; Όταν βρεθούν σε δύσκολη θέση ή όταν απειληθούν.

Οπότε, αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να μάθεις ποια είναι αυτά τα ζώδια και στη συνέχεια να προσέχεις πολύ για να μην πέσεις στα νύχια τους και την πατήσεις. Γιατί τότε θα έχεις μεγάλο πρόβλημα, καθώς δεν γνωρίζεις πως μπορεί να αντιδράσουν και τι να σου κάνουν. Τι μένει λοιπόν; Αφού μάθεις ποια είναι αυτά τα ζώδια, στη συνέχεια να είσαι προετοιμασμένος να τ’ αντιμετωπίσεις όταν έρθει η δύσκολη στιγμή. (Βρείτε μας και στο facebook)

 

Τα “κακά” ζώδια

Πάμε τώρα λοιπόν να δούμε ποια είναι αυτά τα “κακά” ζώδια:

 

ΙΧΘΕΙΣ

Ένα από τα ζώδια που θα σε προδώσουν είναι και οι Ιχθείς. Μπορεί να δείχνει ήρεμος και χαμηλών τόνων λόγω της ήρεμης φύσης του και όλης γενικά της συμπεριφοράς του, αφού είναι ευγενής και καλοσυνάτος, ωστόσο, αν θα πιεστεί και στριμωχτεί για κάποιο λόγο, τότε θα θυσιάσει είτε εσένα είτε κάποιον άλλο που θα βρεθεί κοντά του.

Και θα φορτώσει εκεί τις ευθύνες για να σώσει τον εαυτό του. Κι όπως λέμε στην απλή γλώσσα, θα είναι πισώπλατη μαχαιριά και θα το φυσάς και δεν θα κρυώνει.

 

(Η σελίδα μας στο facebook)

 

(Η ομάδα μας στο facebook)

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΖΩΔΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί θεωρούνται το φαβορί της λίστας με τα ζώδια που μπορούν να κάνουν την προδοσία. Τι ζώδιο είναι ο Σκορπιός; Πρόκειται λοιπόν για ζώδιο το οποίο κρατάει γενικά κακίες. Κι όπως μαρτυρούν οι καταστάσεις, αν τον πειράξεις θα γυρίσει να σου κάνει κακό και θα σε κάνει να το μετανιώσεις. Το σίγουρο είναι ότι θα σε προδώσει και θα σε κάνει να υποφέρεις πάρα πολύ. Κι αφού το καταφέρει αυτό, τότε θα σε κάνει να υποφέρεις σε αφάνταστο βαθμό. Και βέβαια, αφού κάνει πράξη όλα αυτά, τότε μόνο θα έχει τελειώσει μαζί σου και θα πάει παρακάτω.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να διατηρείς καλή σχέση μαζί του και να τον έχεις φίλο παρά εχθρό.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι αποφασισμένος να σε βγάλει από τη μέση. Πότε όμως; Όταν του σταθείς εμπόδιο και δεν τον αφήσεις να πετύχει τους στόχους και τις φιλοδοξίες του. Πρόκειται για ζώδιο το οποίο δεν κινείται σε επίπεδα συναισθήματος αλλά με βάση τις προσωπικές του βλέψεις. Κι εκεί είναι που μπορεί να σου κάνει κακό. Όταν νιώσει ότι του στέκεσαι εμπόδιο στις φιλοδοξίες του ή παίζει κάποιο βρώμικο παιχνίδι σε βάρος του. Τότε θα θελήσει να σε βγάλει από τη μέση γιατί τυφλώνεται με τις επιδιώξεις του και δεν πρέπει να περιμένεις να σου δείξει έλεος. Τότε θα σε προδώσει και το θέμα είναι ότι θα σε θεωρήσει παράπλευρη απώλεια.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτά που αναφέρουν όλοι όσοι ασχολούνται με τα ζώδια, είναι ότι οι Δίδυμοι είναι αυθόρμητοι αλλά δεν παλεύουν για τις όποιες σχέσεις τους. Στις δύσκολες αποφάσεις, τα παρατάει, φεύγει κι εξαφανίζεται. Κάποιοι τον χαρακτηρίζουν διπρόσωπο γιατί αλλάζει γνώμη πολύ εύκολα. Δεν έχει σταθερότητα κι αλλάζει ανάλογα με τις περιστάσεις και τα άτομα που έχει δίπλα του. Κι αυτό που μένει είναι πως εσύ δεν γνωρίζεις τελικά με ποιο άτομο, με ποιο πρόσωπο έχεις να κάνεις.  mensday.gr