30 Νοεμβρίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Αυτοκτονία επιχειρηματία στον Άγιο Δημήτριο. Σοκ στην τοπική κοινωνία

Αυτοκτονία επιχειρηματία στον Άγιο Δημήτριο. Σοκ στην τοπική κοινωνία

aytoktonia-epiheirimatia-ston-agio-dimitrio-sok-stin-topiki-koinwnia-brahaminewsgr.jpg2_.png

Αυτοκτονία επιχειρηματία στον Άγιο Δημήτριο. Σοκ στην τοπική κοινωνία. Τον βρήκαν οι γείτονες απαγχονισμένο στο κατάστημά του.

Αυτοκτονία επιχειρηματία στον Άγιο Δημήτριο

Σοκ στην τοπική κοινωνία του Αγίου Δημητρίου. Επιχειρηματίας βρέθηκε από τους περίοικους απαγχωνισμένος μέσα στο κατάστημά του, οι οποίοι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αντιλήφθηκαν το γεγονός και ειδοποίησαν την αστυνομία και τους συγγενείς του. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα. Όλοι όσοι τον γνώριζαν, μιλούσαν για έναν ευκατάσταστο οικονομικά επιχειρηματία και καλοσυνάτο άνθρωπο.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

aytoktonia-epiheirimatia-ston-agio-dimitrio-sok-stin-topiki-koinwnia-brahaminewsgr.jpg1_.png

Τι λένε οι περίοικοι

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ και με τους γείτονες του εκλιπόντα, κανείς από όλους τους δεν είχε καταλάβει ότι κάτι μπορεί να τον βασάνιζε. Ο ίδιος φρόντιζε να μη μιλάει σχεδόν ποτέ για τα προσωπικά του προβλήματα .

Αυτό πάντως που όλοι διαβεβαίωσαν είναι πως δεν αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα ή θέματα με την ομαλή λειτουργία της επιχείρησής του.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η γύρω περιοχή σοκαρίστηκε καθώς οι περίοικοι δεν μπορούσαν να συνειδητοποιήσουν αλλά και να πιστέψουν αυτό που συνέβη. Την υπόθεση έχει αναλάβει να εξιχνιάσει η αστυνομία και διενεργεί έρευνες για τα περαιτέρω …