25 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Αλλαγή και ανατροπή ζήτησαν οι πολίτες από Μαμαλάκη. Περιοδεία στην Ασημακοπούλου

Αλλαγή και ανατροπή ζήτησαν οι πολίτες από Μαμαλάκη. Περιοδεία στην Ασημακοπούλου

allagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg30.jpg

Αλλαγή και ανατροπή ζήτησαν οι πολίτες από Μαμαλάκη. Περιοδεία στην Ασημακοπούλου. Τι κατέγραψε η επίσκεψη του προέδρου της παράταξης “ΜΕΛΛΟΝ” στην περιοχή.

 

Αλλαγή και ανατροπή ζήτησαν οι πολίτες από Μαμαλάκη

 

allagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg1_.jpgallagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpgallagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg3_.jpgallagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg5_.jpgallagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg7_.jpgallagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg19.jpgallagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg24.jpgallagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg26.jpgallagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg29.jpgallagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg31.jpgallagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg37.jpgallagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg13.jpgallagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg39.jpgallagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg35.jpg

allagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr-1.jpg15-1.jpg
Δρόμος παρατημένος και σε κακό χάλι…!
allagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg10.jpg
Πεζοδρόμια επικίνδυνα για τους πεζούς
allagi-kai-anatropi-zitisan-oi-polites-apo-mamalaki-periodeia-stin-asimakopoyloy-brahaminewsgr.jpg27.jpg
Μεγάλη λακκούβα στη μέση του δρόμου, καθιστούν επικίνδυνο το πέρασμα αυτοκινήτων και ειδικά των μοτοσικλετιστών

Περιοδεία Μαμαλάκη στην Ασημακοπούλου. Κατέγραψε παράπονα. Δυσαρέσκεια και απογοήτευση για τη δημοτική αρχή.

Πιο συγκεκριμένα, πολλά παράπονα και αιχμές κατά της διοίκησης του δήμου, από τους κατοίκους αλλά και όλων όσοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά γύρω από την κεντρική οδό Ασημακοπούλου στον Άγιο Δημήτριο, κατέγραψε η επίσκεψη και η μίνι περιοδεία του Στέλιου Μαμαλάκη την Τρίτη το πρωί 8 Νοεμβρίου 2022, και των συνεργατών του.

Ο πρόεδρος της παράταξης “ΜΕΛΛΟΝ” και υποψήφιος δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου, είχε την ευκαιρία να ακούσει και να καταγράψει από πρώτο χέρι τα παράπονα και τις παρατηρήσεις όλων αυτών των ανθρώπων.

Κοινή ήταν η πεποίθηση ότι η περιοχή όσο περνά ο καιρός νεκρώνει και μαραζώνει επαγγελματικά, μετά από την κατασκευή και νέα διαμόρφωση, όπως υποστηρίζουν, της Αγίου Δημητρίου, οι επιπτώσεις της οποίας αντανακλούν στην περιοχή της. Και όχι μόνο αυτό αλλά και οι πληροφορίες ότι και η δική τους οδός, η Ασημακοπούλου θα μπει στην ίδια διαδικασία, φαίνεται πως έχει τρομάξει πολλούς από τους επιχειρηματίες οι οποίοι εγκατέλειψαν τις επιχειρήσεις τους, έκλεισαν τα μαγαζιά τους και στράφηκαν στην αναζήτηση άλλου χώρου, άλλης περιοχής. Πιο εμπορικής προκειμένου να στήσουν εκ νέους τις επιχειρήσεις τους.

Μαγαζιά ερημωμένα, λοιπόν, δρόμος παραμελειμένος με πολλές επικίνδυνες κακοτεχνίες και λακούβες, μέχρι σημείου να κινδυνεύει και η ίδια ζωή κάποιων που περνούν οδηγώντας. Ειδικά δε αυτών που οδηγούν μοτοσικλέτες. Μία σχεδόν από τα ίδια, με προβλήματα και για την ομαλή διάβαση των πεζών, κάτι που δείχνει να μην υπάρχει.

Ο ίδιος ο Στέλιος Μαμαλάκης και οι συνεργάτες του κατέγραψαν τα όσα τους είπαν και τους κατέδειξαν οι πολίτες, σε μία περιοχή, όπως τη χαρακτήρισαν, χαρακτηριστικά οι πολίτες, παρατημένη και παρεμαλειμένη από τη διοίκηση του δήμου.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους…

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ