13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Τι απαντά ο Μαρινάκης στον πρωθυπουργό. Μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη

Τι απαντά ο Μαρινάκης στον πρωθυπουργό. Μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη

ti-apanta-o-marinakis-ston-prwthypoyrgo-meta-ti-synenteyxi-mitsotaki-brahaminewsgr.jpg

Τι απαντά ο Μαρινάκης στον πρωθυπουργό. Μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη. Όλες οι λεπτομέρειες

 

Τι απαντά ο Μαρινάκης στον πρωθυπουργό

Με νέες δηλώσεις του, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και ιδιοκτήτης του ομίλου Alter Ego, Βαγγέλης Μαρινάκης, απαντά στα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της τηλεοτποικής του συνέντευξης, την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022.

Τι απαντά ο Μαρινάκης

“Οι αναφορές σε εκβιασμούς, και αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν”, αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μαρινάκης, στις αιχμές που άφησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την τηλεοπτική του συνέντευξη, απάντησε ο ιδιοκτήτης του ομίλου Alter Ego και του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο κ. Μαρινάκης ζήτησε τη διαλεύκανση της υπόθεσης των υποκλοπών, ενώ τόνισε ότι οι αναφορές σε εκβιασμούς και αλλαγές θέσεων και απόψεων αφορούν μόνο όσους “εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο”.

ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΕΝΤΑΧΘΗΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ

Αναλυτικά η δήλωση του Βαγγέλη Μαρινάκη

“Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους. Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε. Ωστόσο δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του. Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Ο πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν. Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.

Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος”.