29 Μαρτίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Γρονθοκόπησαν τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Όλο το παρασκήνιο

Γρονθοκόπησαν τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Όλο το παρασκήνιο

gronthokopisan-ton-proedro-toy-dimotikoy-symvoylioy-sto-palaio-faliro-brahaminewsgr.jpg

Γρονθοκόπησαν τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Όλο το παρασκήνιο. Στο Παλαιό Φάληρο.

 

Γρονθοκόπησαν τον πρόεδρο του δημοτικού συβουλίου

 

Σκηνές ροκ έζησαν την Τετάρτη στο Παλαιό Φάληρο, όταν άγνωστοι γρονθοκόπησαν μέσα στο χώρο του δημαρχείου, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου, Νίκο Χρυσοβέργη. Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα αδέσποτα.

 

Τι λέει ο Νίκος Χρυσοβέργης

Από την πλευρά του ο Νίκος Χρυσοβέργης, χαρακτήρισε τραμπούκους αυούς που του επιτέθηκαν και καταδίκασε το περιστατικό. Στις δηλώσεις του, ανέφερε: “Δεν θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ, πως θα κινδύνευε η ζωή μου μέσα στο ίδιο μας το δημαρχείο” δήλωσε με ανάρτησή του ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παλαιού Φαλήρου Νίκος Χρυσοβερίδης, ο οποίος χθες γρονθοκοπήθηκε σε εκδήλωση για τα αδέσποτα στον Πολυχώρο του δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

Εξιστορώντας το γεγονός αναφέρει:

“Εχθές το απόγευμα (σ.σ. Τετάρτη) και ενώ παρευρισκόμουν σε εκδήλωση για τα αδέσποτα, εισέβαλαν τραμπούκοι και μου επιτέθηκαν απρόκλητα.

Αφού απαίτησαν να αποχωρήσω από τον χώρο, με χτύπησαν με μανία στο κεφάλι. Αυτή η επίθεση είναι ειδεχθής προσβολή στο θεσμό της δημαρχίας και στον θεσμό της δημοκρατίας.

Η σύλληψη των δραστών είναι επιβεβλημένη και η τιμωρία τους πρέπει να είναι παραδειγματική, για να μην καταστεί ο δήμος μας καθοδηγούμενος από σκοτεινά λόμπυ και το παρακράτος που θέλουν να εγκαταστήσουν ορισμένοι ώστε να επωφελούνται εις βάρος των πολιτών μας.

Παρακαλώ όποιον γνωρίζει κάποια πληροφορία για την ταυτότητα των δραστών, να την καταθέσει στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής μας, ώστε να γίνει αρωγός στην μάχη ενάντια στον φασισμό και την τρομοκρατία που επιχειρείται να εγκατασταθεί στον δήμο μας”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

gronthokopisan-ton-proedro-toy-dimotikoy-symvoylioy-sto-palaio-faliro-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

 

Καταδικάζει η δημοτική αρχή

Αποτροπιασμό προκαλεί η βίαιη επίθεση που δέχθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Παλαιού Φαλήρου Νίκος Χρυσοβερίδης κατά την διάρκεια της προχθεσινής φιλοζωικής εκδήλωσης στον Πολυχώρο του Δημαρχείου Παλαιού Φαλήρου.

Ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και η Δημοτική Αρχή της Πόλης καταδικάζουν απόλυτα και απερίφραστα το επεισόδιο, καθώς πρόκειται για περιστατικό απεχθές, απαράδεκτο και πρωτοφανές και απαιτούμε την άμεση απόδοση των ευθυνών και την παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

Ως Δήμος Παλαιού Φαλήρου θα εξαντλήσουμε κάθε πρόσφορο μέσο ώστε να συνδράμουμε τις αρμόδιες Αρχές, υποστηρίζοντας ουσιαστικά και αποτελεσματικά τα έργο τους, καθώς οι ακραίες αυτές καταστάσεις δεν αρμόζουν και δεν χωρούν στην πόλη μας.

Στεκόμαστε στο πλευρό του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζοντας την ομόθυμη καταδίκη του περιστατικού και την συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πόλης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος ζήτησε από τους συνεργάτες του να εξεταστεί υλικό των καμερών του δημαρχείου προκειμένου αυτό να βοηθήσει στις έρευνες για την αναζήτηση των δραστών.