13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Χαλάρωνε καπνίζοντας ενώ έτρεχε στο Μαραθώνιο. Ο 50 χρονος που έγινε βάιραλ

Χαλάρωνε καπνίζοντας ενώ έτρεχε στο Μαραθώνιο. Ο 50 χρονος που έγινε βάιραλ

halarwne-kapnizontas-enw-etrehe-sto-marathwnio-o-50hronos-poy-gine-vairal-brahaminewsgr.webp

Χαλάρωνε καπνίζοντας ενώ έτρεχε στο Μαραθώνιο. Ο 50 χρονος που έγινε βάιραλ. Ποιος είναι.

 

Χαλάρωνε καπνίζοντας ενώ έτρεχε στο Μαραθώνιο

 

Είναι αυτό που λέμε ότι ο καθένας έχει το δικό του τρόπο και το δικό του σύστημα για να καταφέρει ν’ ανταπεξέλθει στις δυσκολίες ενός αθλητικού αγώνα και μάλιστα ενός Μαραθωνίου.

Στην προκειμένη περίπτωση, ο λόγος για έναν 50χρονο ο οποίος τήρησε στην κυριολεξία αυτό που λέμε εμείς εδώ στην Ελλάδα. Ένα τσιγάρο δρόμος… Τι έκανε; Χαλάρωνε καπνίζοντας ενώ έτρεχε στο μαραθώνιο!

halarwne-kapnizontas-enw-etrehe-sto-marathwnio-o-50hronos-poy-gine-vairal-brahaminewsgr.webp1_.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ SPORT ΔΕΣ ΕΔΩ

Έγινε viral

Όπως ήταν φυσικό, ο 50χρονός έγινε viral για τον τρόπο του αυτόν και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Όλοι θέλησαν να μάθουν γι αυτόν. Πρόκειται για έναν Κινέζο ο οποίος «πιάστηκε» και πρόσφατα να ανάβει και να καπνίζει πολλά τσιγάρα ενώ… έτρεχε σε μαραθώνιο.

Έτσι, όταν οι φωτογραφίες ενός άνδρα γύρω στα 50 που κάπνιζε ενώ συμμετείχε στον μαραθώνιο Xin’anjiang την περασμένη εβδομάδα έγιναν viral και γρήγορα όλοι ήταν περίεργοι να μάθουν την ιστορία του.

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Ο θείος Τσεν

Δυστυχώς, δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες για τον άνδρα, εκτός από το γεγονός ότι είναι γνωστός ως «θείος Τσεν» μεταξύ των συναθλητών του, οι οποίοι επιβεβαίωσαν επίσης τη συνήθειά του να καπνίζει ενώ τρέχει. Σύμφωνα με ανεπίσημες αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο θείος Τσεν έχει εντοπιστεί να καπνίζει και σε άλλους μαραθώνιους τα τελευταία χρόνια.

Αφού κάποιες φωτογραφίες του άνδρα που καπνίζει ενώ τρέχει έγιναν viral στο Weibo, οι διοργανωτές του μαραθωνίου Xin’anjiang στην πόλη Jiande μοιράστηκαν επίσης το πιστοποιητικό επίτευξης του, το οποίο όχι μόνο αποδεικνύει ότι έλαβε μέρος στην εκδήλωση, αλλά και ότι έτρεξε τα 42.195 χιλιόμετρα σε αξιοπρεπή χρόνο -3 ώρες, 28 λεπτά και 45 δευτερόλεπτα, καταλαμβάνοντας την 515η θέση μεταξύ χιλιάδων.