19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Από το Μπραχάμι στο Ψάρι Γορτυνίας μέσα από το βιβλίο του Φιλοποίμενος Παπούλια. Η παρουσίαση του βιβλίου

Από το Μπραχάμι στο Ψάρι Γορτυνίας μέσα από το βιβλίο του Φιλοποίμενος Παπούλια. Η παρουσίαση του βιβλίου

apo-to-brahami-sto-psari-gortynias-mesa-apo-to-vivlio-toy-filopoimenos-papoylia-i-paroysiasi-toy-vivlioy-brahaminewsgr.jpg

Από το Μπραχάμι στο Ψάρι Γορτυνίας μέσα από το βιβλίο του Φιλοποίμενος Παπούλια. Η παρουσίαση του βιβλίου. Συναρπαστικό οδοιπορικό.

 

Από το Μπραχάμι στο Ψάρι Γορτυνίας μέσα από το βιβλίο του Φιλοποίμενος Παπούλια

 

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος Αγίου Δημητρίου και ο Πολιτιστικός σύλλογος +Οικία Άγιος Σπυρίδωνας διοργάνωσαν και πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, την παρουσίαση του νέου βιβλίου «Οδοιπορικό στα διαμάντια της Ορεινής Αρκαδίας – Από το Μπραχάμι στο Ψάρι Γορτυνίας» του Φιλοποίμενος – Μάκη Παπούλια, στο Δημοτικό Θέατρο “Μελίνα Μερκούρη”.

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

apo-to-brahami-sto-psari-gortynias-mesa-apo-to-vivlio-toy-filopoimenos-papoylia-i-paroysiasi-toy-vivlioy-brahaminewsgr.jpg1_.jpgapo-to-brahami-sto-psari-gortynias-mesa-apo-to-vivlio-toy-filopoimenos-papoylia-i-paroysiasi-toy-vivlioy-brahaminewsgr.jpg2_.jpg

Οι ομιλητές

Στην εκδήλωση οι βασικοίομιλητές ήταν οι: Μαρία Ανδρούτσου – Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Παντελής Ειρηνάκης, πρώην Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Αντώνης Αλακιώτης, Πρόεδρος Ελληνικής Κοινωνίας Αποτέφρωσης και Κωνσταντίνος Φίλανδρος, Εκδότης της εφημερίδας «Τα Νέα της Μεγαλόπολης».

Στο συντονισμό και την ανάγνωση κειμένων, η Όλγα Τραυλού, μέλος της λέσχης ανάγνωσης του δήμου Αγίου Δημητρίου. Στις μουσικές παρεμβάσεις, ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου, Καλλιτεχνικός Διευθυντής Δημοτικού Ωδείου Αγίου Δημητρίου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Ποιος είναι ο συγγραφέας

Ο Μάκης Παπούλιας είναι επιχειρηματίας, ιδρυτής πρότυπης αγροτουριστικής μονάδας. Εργάστηκε ως εμποροϋπάλληλος επί σειρά ετών, όντας μαθητής νυχτερινής εμπορικής σχολής.

Ως φοιτητής της ΑΣΟΕΕ συμμετείχε στους αγώνες του «114» και του «15%», καθώς επίσης και στην ίδρυση της ΕΦΕΕ.

Υπήρξε στέλεχος της σπουδαστικής οργάνωσης της προδικτατορικής ΕΔΑ, ενώ η χούντα τον φυλάκισε και στη συνέχεια τον εκτόπισε στο Λακκί της Λέρου.

Στο πλαίσιο της επιχειρηματικής του δραστηριότητας ταξίδεψε σε Ευρώπη και Κίνα για τις ανάγκες της εταιρείας του, «ΚandΦ Παπούλιας Α.Ε.», και στο χωριό του, Ψάρι Αρκαδίας, ίδρυσε με εθελοντική ομάδα κατοίκων την «Aρκαδιανή», πρότυπη αγροτουριστική μονάδα, μοναδική σε όλη την Ελλάδα. Υπήρξε εκδότης της Ελεύθερης Γνώμης. Το «Οδοιπορικό στα διαμάντια της Ορεινής Αρκαδίας – Από το Μπραχάμι στο Ψάρι Γορτυνίας» είναι το δεύτερο βιβλίο του μετά το πολύ επιτυχημένο «Πόσο η φόρα ήταν μεγάλη…», τη συναρπαστική και συνάμα συνοπτική αυτοβιογραφία του.