30 Μαρτίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ανδρούτσου: Έβαλε τη φόρμα της για το Μαραθώνιο της Αθήνας. Η άλλη πλευρά της δημάρχου

Ανδρούτσου: Έβαλε τη φόρμα της για το Μαραθώνιο της Αθήνας. Η άλλη πλευρά της δημάρχου

androytsoy-evale-ti-forma-tis-gia-to-marathwnio-tis-athinas-i-alli-pleyra-tis-dimarhoy-brahaminewsgr.jpg

Ανδρούτσου: Έβαλε τη φόρμα της για το Μαραθώνιο. Η άλλη πλευρά της δημάρχου Αγίου Δημητρίου. Και το διπλό γυναικείο  μήνυμα.

 

Ανδρούτσου: Έβαλε τη φόρμα της για το Μαραθώνιο της Αθήνας

Άφησε την καρέκλα του δημαρχείου, για να φορέσει τη φόρμα της και να τρέξει στον 39ο αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Ο λόγος για τη Μαρία Ανδρούτσου. Η δήμαρχος του Αγίου Δημητρίου, που δεν έχει συνηθίσει τους δημότες τη σε τέτοιες εμφανίσεις, έβαλε τη φόρμα της, φόρεσε τα αθλητικά της παπούτσια και βρέθηκε στο χώρο του αγώνα των 5 χιλιομέτρων του Μαραθώνιου, την Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2022. Κι όπως επισημαίνει στην ανάρτησή της στα σόσιαλ μίντια, η παρουσία των γυναικών του δήμου ήταν πολυπληθής και στο πλαίσιο της ισότητας της ΚΕΔΑ. Χαρακτηριστικά, αναφέρει: “Στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Επιτροπής Ισότητας της ΚΕΔΕ συμμετείχαμε σήμερα στον αγώνα των 5km του 39ου αυθεντικού ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΥ της Αθήνας στέλνοντας διπλό μήνυμα: Την ενίσχυση της συμμετοχής των γυΝΑΙκών στις αυτοδιοικητικές εκλογές και την αποτροπή της έμφυλης βίας”.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

androytsoy-evale-ti-forma-tis-gia-to-marathwnio-i-alli-pleyra-tis-dimarhoy-brahaminewsgr.jpgandroytsoy-evale-ti-forma-tis-gia-to-marathwnio-i-alli-pleyra-tis-dimarhoy-brahaminewsgr.jpg1_.jpgandroytsoy-evale-ti-forma-tis-gia-to-marathwnio-i-alli-pleyra-tis-dimarhoy-brahaminewsgr.jpg3_.jpgandroytsoy-evale-ti-forma-tis-gia-to-marathwnio-i-alli-pleyra-tis-dimarhoy-brahaminewsgr.jpg4_.jpgandroytsoy-evale-ti-forma-tis-gia-to-marathwnio-i-alli-pleyra-tis-dimarhoy-brahaminewsgr.jpg5_.jpgandroytsoy-evale-ti-forma-tis-gia-to-marathwnio-i-alli-pleyra-tis-dimarhoy-brahaminewsgr.jpg9_.jpgandroytsoy-evale-ti-forma-tis-gia-to-marathwnio-i-alli-pleyra-tis-dimarhoy-brahaminewsgr.jpg7_.jpgandroytsoy-evale-ti-forma-tis-gia-to-marathwnio-i-alli-pleyra-tis-dimarhoy-brahaminewsgr-1.jpg7_-1.jpg

Οι άνθρωποι του ΣΕΓΑΣ

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η δήμαρχος έκανε τις επαφές της και με τους ανθρώπους του ΣΕΓΑΣ. Και όχι τυχαία άλλωστε. Μη ξεχνάμε ότι στον Άγιο Δημήτριο διεξάγεται κάθε χρόνο και ο αγώνας δρόμου “Ειρηνοδρομία” στη μνήμη του Αλέξανδρου Παναγούλη. Και η συνδρομή του ΣΕΓΑΣ, του συλλόγου δηλαδή στον οποίο ανήκουν οι αθλητές στίβου, είναι σημαντική, κάθε χρόνο, για την ποιοτική αναβάθμιση του συγκεκριμένου αγώνα.