14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Βουλιαγμένης: Γλίτωσε από του χάρου τα δόντια. “Οδηγούσε ανάποδα…”

Βουλιαγμένης: Γλίτωσε από του χάρου τα δόντια. “Οδηγούσε ανάποδα…”

voyliagmenis-glitwse-apo-toy-haroy-ta-dontia-odigoyse-anapoda-brahaminewsgr.jpg

Βουλιαγμένης: Γλίτωσε από του χάρου τα δόντια. “Οδηγούσε ανάποδα…”. Τι υποστηρίζει ο 40χρονος διασωθείς.

 

Βουλιαγμένης: Γλίτωσε από του χάρου τα δόντια

 

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε στην κυριολεξία 40χρονος οδηγός αυτοκινήτου ο οποίος τράκαρε και το αυτοκίνητό του έγινε σμπαράλια και ντεραπάρισε στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Πιο συγκεκριμένα, όλα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη, γύρω στις 23.00 το βράδυ, μετά από σύγκρουση με ΙΧ ηλικιωμένου 80χρονου ο οποίος οδηγούσε επί 1,5 χιλιόμετρο στο αντίθετο ρεύμα της Λεωφόρου Βουλιαγμένης.
Ο άνθρωπος που γλίτωσε από του χάρου τα δόντια, μίλησε στο LIVE NEWS του MEGA σε κατάσταση σοκ.

Ανάποδα στο διάζωμα

Χαρακτηριστικά, στις δηλώσεις του ο 4οχρονος επισημαίνει: «Ήμουν στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης με κατεύθυνση προς τη Βάρκιζα και μετά τη συμβολή με την Πρίγκιπος Πέτρου εμφανίστηκε μπροστά μου αυτοκίνητο που οδηγούσε ο άλλος οδηγός στο ρεύμα αντίθετα προς εμένα. Προσπάθησα μπας και τον αποφύγω, αλλά δεν γινόταν και από τη σύγκρουση που με βρήκε ντεραπάρισα και έσκασα ανάποδα πάνω στο διάζωμα».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Το χρονικό του ατυχήματος

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη την περασμένη Τετάρτη, γύρω στις 23.00 το βράδυ. Ο 40χρονος μόλις είχε σχολάσει από τη δουλειά του και κατευθυνόταν προς το σπίτι του στη Βάρκιζα.

Ξαφνικά, βλέπει μπροστά του το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 80χρονος άνδρας, ο οποίος ερχόταν κατά πάνω του. Χαρακτηριστικά, ο 40χρονος τονίζει: «Στην αριστερή ήμουν εγώ, δεξιά στη μεσαία υπήρχε άλλος και ξαφνικά είδαμε τα φώτα και έγινε το κακό. Από τον τρόμο μου προσπάθησα να διαφυλάξω το κεφάλι μου τουλάχιστον, κράτησα το τιμόνι δυνατά, έβαλα το κεφάλι μου ανάμεσα από τα χέρια και τουλάχιστον γλίτωσε το κεφάλι».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος μπήκε με τη σύζυγό του από την οδό Καλύμνου στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και συνέχισε την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη.

Άμορφη μάζα

«Το πιο σημαντικό από όλα ήτανε το ότι επειδή είχε κολώνες εκεί στη νησίδα και τα δέντρα, δεν πέρασα και στην άλλη μεριά, γιατί φαντάζεστε τι θα παθαίνανε και οι από εκεί, το ίδιο σοκ άμα έβλεπαν ένα αμάξι από το πουθενά να έρχεται από τον αέρα και να πέφτει από εκεί».

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες, το όχημα που κατευθυνόταν κανονικά στην πορεία του κατέληξε ντεραπαρισμένο στη νησίδα, σχεδόν σαν μία άμορφη μάζα.

«Μετά ήταν ανάποδα το αυτοκίνητο, εγώ δεν μπορούσα να βγω, αλλά επειδή στάζανε βενζίνες και φοβήθηκα μην αρπάξει φωτιά, έσπασα το τζάμι του οδηγού και βγήκα. Οι πόρτες δεν άνοιγαν, το αμάξι ήταν ντεραπαρισμένο με τον ουρανό προς τα κάτω».

Σαν από θαύμα, γλίτωσε τόσο ο 40χρονος, όσο και ο ηλικιωμένος άνδρας με τη σύζυγό του που οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα.