13 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Άγιος Δημήτριος: Νομικός σύμβουλος του δήμου ο Πάνος Μπαντούνας. Επίσημη ανακοίνωση τοποθέτησή του

Άγιος Δημήτριος: Νομικός σύμβουλος του δήμου ο Πάνος Μπαντούνας. Επίσημη ανακοίνωση τοποθέτησή του

agios-dimitrios-nomikos-symvoylos-toy-dimoy-o-panos-mpantoynas-episimi-anakoinwsi-topothetisi-toy-brahaminewsgr.jpg

Άγιος Δημήτριος: Νομικός σύμβουλος του δήμου ο Πάνος Μπαντούνας. Επίσημη ανακοίνωση τοποθέτησή του. Ο νέος του ρόλος.

 

Άγιος Δημήτριος: Νομικός σύμβουλος του δήμου ο Πάνος Μπαντούνας

 

Με επίσημη ανακοίνωσή του που είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2022, ο Πάνος Μπαντούνας, γνωστοποιεί το νέο του ρόλο και τα νέα του καθήκοντα στο δήμο Αγίου Δημητρίου. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει το πόστο του νομικού συμβούλου του δήμου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγες ώρες νωρίτερα είχε παραιτηθεί από τη θέση του μέλους του δημοτικού συμβουλίου και από πρόεδρος της επιτροπής σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

agios-dimitrios-nomikos-symvoylos-toy-dimoy-o-panos-mpantoynas-episimi-anakoinwsi-topothetisi-toy-brahaminewsgr.jpg1_.png

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Η ανακοίνωση – τοποθέτηση

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση – τοποθέτηση του Πάνου Μπαντούνα μετά από ανάρτησή του στο facebook, έχει ως εξής:

“Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι,
ύστερα από οκτώ χρόνια στη Διοίκηση του Δήμου Αγίου Δημητρίου και δώδεκα χρόνια ενεργής ενασχόλησης με τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης στον Δήμο μας, παραιτήθηκα από Μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου και από Πρόεδρος της Επιτροπής Σχολείων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Έπειτα από ώριμη σκέψη, υπέβαλα αίτηση για την πλήρωση της κενής θέσης του Νομικού Συμβούλου στον Δήμο Αγίου Δημητρίου. Με την ολοκλήρωση των νόμιμων διαδικασιών, επιλέχθηκε η αίτησή μου από την Δήμαρχο, που σύμφωνα με το Νόμο έχει την αποκλειστική ευθύνη και αρμοδιότητα.
Και από τη θέση αυτή δεσμεύομαι να υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις και όλες μου τις γνώσεις τον Δήμο Αγίου Δημητρίου, το Δημοτικό Συμβούλιο και τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου.
Ευχαριστώ θερμά την Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου για την πολύχρονη εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό μου ως αιρετού. Ευχαριστώ όλες και όλους στο Δημοτικό Συμβούλιο για την αγαστή συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια και κυρίως όλες τις εργαζόμενες και όλους τους εργαζόμενους στο Δήμο, στις Σχολικές Επιτροπές, στον Οργανισμό Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας και φυσικά στο Κοινωνικό Φροντιστήριο.
Ευχαριστώ επίσης από καρδιάς όλες και όλους εσάς που ήσασταν πάντα δίπλα μου τόσο στους εκλογικούς αγώνες του 2010, του 2014 και του 2019, όσο και κατά τη διάρκεια του έργου μου στον Δήμο σε όσες θέσεις μου εμπιστεύτηκε η Δήμαρχός μας.
Τέλος, εκφράζω την επιθυμία μου να συνεχίζω να προσφέρω εθελοντικά τις υπηρεσίες μου στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, καθώς ως εθελοντής συνέβαλα στην ίδρυσή του το 2013 και έκτοτε παραμένω καθημερινός «εργάτης» στη συλλογική μας αυτή κοινωνική προσπάθεια.
Σας ευχαριστώ¨.