21 Μαρτίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Η Ρένα Βασιλάκη είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών στην Παγκρήτια Ένωση. “Η Κρήτη στην καρδιά μας” ο συνδυασμός της

Η Ρένα Βασιλάκη είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών στην Παγκρήτια Ένωση. “Η Κρήτη στην καρδιά μας” ο συνδυασμός της

i-rena-vasilaki-i-megali-nikitria-twn-eklogwn-stin-pagritia-enwsi-i-kriti-stin-kardia-mas-o-syndyasmos-tis-brahaminewsgr.png.png

Η Ρένα Βασιλάκη είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών στην Παγκρήτια Ένωση. “Η Κρήτη στην καρδιά μας” ο συνδυασμός της. Συγκέντρωσε ποσοστό άνω του 60%.

Του

Βασίλη Τριάντη

Η Ρένα Βασιλάκη είναι η μεγάλη νικήτρια των εκλογών στην Παγκρήτια Ένωση

“Η Κρήτη στην καρδιά μας”, ο συνδυασμός της Ρένας Βασιλάκη, είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών στην Παγκρήτια Ένωση, που διεξήχθησαν την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα αργά το βράδυ της Κυριακής, ο συνδυασμός της κας Βασιλάκη συγκεντρώνει ποσοστό άνω του 60% και έπεται ο συνδυασμός “Νέα Παγκρήτιος” του Γιώργου Πετράκη.

Η κα Βασιλάκη αναλαμβάνει πρόεδρος 32 χρόνια μετά την περίοδο 1987-1990 όταν είχε αναδειχθεί η Φαλή Βογιατζάκη, η μοναδική μέχρι σήμερα γυναίκα πρόεδρος.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Μαζί για το Μπραχάμι (Η ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK)

 

i-rena-vasilaki-i-megali-nikitria-twn-eklogwn-stin-pagritia-enwsi-i-kriti-stin-kardia-mas-o-syndyasmos-tis-brahaminewsgr.png2_.jpgi-rena-vasilaki-i-megali-nikitria-twn-eklogwn-stin-pagritia-enwsi-i-kriti-stin-kardia-mas-o-syndyasmos-tis-brahaminewsgr.png3_.jpgi-rena-vasilaki-i-megali-nikitria-twn-eklogwn-stin-pagritia-enwsi-i-kriti-stin-kardia-mas-o-syndyasmos-tis-brahaminewsgr.png4_.jpgi-rena-vasilaki-i-megali-nikitria-twn-eklogwn-stin-pagritia-enwsi-i-kriti-stin-kardia-mas-o-syndyasmos-tis-brahaminewsgr.png5_.jpg

Ποια είναι η Ρένα Βασιλάκη

Η Ρένα Βασιλάκη είναι Σύμβουλος Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων. Κατά την μακρά επαγγελματική της διαδρομή έχει διατελέσει επικεφαλής των Δημοσίων Σχέσεων σε Γραφεία κορυφαίων Υπουργών, ενώ διαθέτει μακρόχρονη πορεία στον εθελοντισμό και στην κοινωνική προσφορά.

Από την ηλικία των 18 ετών είναι ενεργό μέλος της Παγκρητίου Ενώσεως, ενώ έχει εκλεγεί δύο φορές στη διοίκησή της. Συμμετέχει στην Αδελφότητα Κρητών Πειραιά «Η Ομόνοια», στο Σύνδεσμο Γυναικών Κρήτης και Νήσων Αιγαίου, στην Ένωση Γυναικών Κρήτης και σε πολλά ακόμη Κρητικά σωματεία.

Ως άνθρωπος με έντονη κοινωνική δράση που αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσωπικότητάς της διετέλεσε Γενική Γραμματέας της Εταιρείας Φίλων Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά για δεκαπέντε συναπτά έτη, ενώ έχει διατελέσει και Πρόεδρος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του Αθλητικού Σωματείου «ΚΑΛΛΙΠΑΤΕΙΡΑ».

Ξεχωριστός σταθμός της διαδρομής της αποτελεί η ίδρυση των ΑΘΗΝΑΪΔΩΝ, τμήμα των Daughters of Penelope, του γυναικείου τμήματος του μεγαλύτερου Ελληνοαμερικανικού Οργανισμού AHEPA, όπου είναι εν ενεργεία Πρόεδρος.