24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Το γλέντι του συλλόγου Ανθέων. Ζωντανή μουσική, ζεμπεκιές και κέφι

Το γλέντι του συλλόγου Ανθέων. Ζωντανή μουσική, ζεμπεκιές και κέφι

to-glenti-toy-syllogoy-anthewn-zwntani-moysiki-zempekies-kai-kefi-brahaminewsgr.jpg8_.jpg

Το γλέντι του συλλόγου Ανθέων. Ζωντανή μουσική, ζεμπεκιές και κέφι. Πλούσιο ρεπορτάζ

Το γλέντι του συλλόγου Ανθέων

Ιδιαίτερα όμορφο ήταν το κυριακάτικο μεσημέρι στην Οινοκλινική, στον Άγιο Δημήτριο. Ο σύλλογος Ανθέων διοργάνωσε γιορτή, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν μεζέδες αλλά και ζωντανή μουσική.

Πολύς ο κόσμος που έδωσε το παρών. Ανάμεσά τους η δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου, η αντιδήμαρχος Ελένη Καντζέλη, άλλα στελέχη της διοίκησης του δήμου. Επίσης, στελέχη της διοίκησης του συλλόγου Ανθέων. Το γλέντι άναψε και δεν έλειψαν και οι ζεμπεκιές…! Και του χρόνου!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

to-glenti-toy-syllogoy-anthewn-zwntani-moysiki-zempekies-kai-kefi-brahaminewsgr-1.jpg1_-1.jpg

to-glenti-toy-syllogoy-anthewn-zwntani-moysiki-zempekies-kai-kefi-brahaminewsgr-1.jpg10-1.jpg

to-glenti-toy-syllogoy-anthewn-zwntani-moysiki-zempekies-kai-kefi-brahaminewsgr.jpgto-glenti-toy-syllogoy-anthewn-zwntani-moysiki-zempekies-kai-kefi-brahaminewsgr.jpg1_.jpgto-glenti-toy-syllogoy-anthewn-zwntani-moysiki-zempekies-kai-kefi-brahaminewsgr.jpg2_.jpgto-glenti-toy-syllogoy-anthewn-zwntani-moysiki-zempekies-kai-kefi-brahaminewsgr.jpg3_.jpgto-glenti-toy-syllogoy-anthewn-zwntani-moysiki-zempekies-kai-kefi-brahaminewsgr.jpg4_.jpgto-glenti-toy-syllogoy-anthewn-zwntani-moysiki-zempekies-kai-kefi-brahaminewsgr.jpg5_.jpgto-glenti-toy-syllogoy-anthewn-zwntani-moysiki-zempekies-kai-kefi-brahaminewsgr-1.jpg5_-1.jpg to-glenti-toy-syllogoy-anthewn-zwntani-moysiki-zempekies-kai-kefi-brahaminewsgr.jpg11.jpgto-glenti-toy-syllogoy-anthewn-zwntani-moysiki-zempekies-kai-kefi-brahaminewsgr.jpg12.jpgto-glenti-toy-syllogoy-anthewn-zwntani-moysiki-zempekies-kai-kefi-brahaminewsgr.jpg13.jpg