30 Νοεμβρίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Η καταγγελία του Γιώργου Παπατριανταφύλλου. Γιατί διαμαρτύρεται

Η καταγγελία του Γιώργου Παπατριανταφύλλου. Γιατί διαμαρτύρεται

Η καταγγελία του Γιώργου Παπατριανταφύλλου. Γιατί διαμαρτύρεται. Τι υποστηρίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.

Η καταγγελία του Γιώργου Παπατριανταφύλλου. Γιατί διαμαρτύρεται

Γνωστοποίηση καταγγελία ανήρτησε στο facebook και στη σελίδα της παράταξής του, “ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο” ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου σχετικά με το θέμα της 4ης, όπως υποστηρίζει στην αναφορά του, άρνησης της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου, να δεχτεί να παραχωρήσει την αίθουσα του θεάτρου Μελίνα Μερκούρη, προκειμένου να πραγματοποιήσει την εκδήλωση “Αντισεισμική προστασία Πόλης και Σχολείων”.

Χαρακτηριστικά, στο κείμενό του επισημαίνει:

“ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο”

Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, για 4η φορά ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ, στο αίτημα μου για την παραχώρηση του θεάτρου Μελίνα Μερκούρη για την εκδήλωση “Αντισεισμική προστασία Πόλης και Σχολείων” με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του ΟΑΣΠ, Δρ. Ευθύμιο Λέκκα. Η απάντηση της δημάρχου ήρθε 20 ημέρες μετά και το τελευταίο αίτημα μου, επικαλούμενη εκδήλωση η οποία δεν είχε ανακοινωθεί ! όταν αιτήθηκα το δημοτικό θέατρο Μελίνα Μερκούρη.
Κα δήμαρχε Αγίου Δημητρίου, εφόσον δεν υπάρχει πλάνο εκδηλώσεων σε δημόσια ανάρτηση από τον δήμο Αγίου Δημητρίου πως διασφαλίζετε τη διαφάνεια, την αξιοπιστία, τη εντιμότητα και την ισότιμη παραχώρηση του χώρου με δεδομένο πως οι απαντήσεις σας πρός εμένα είναι όλες αρνητικές αλλά πολλές ημέρες μετά από τα αιτήματα μου και με δεδομένο επίσης πως την πρώτη αρνητική σας απάντηση την στηρίξατε σε εκδήλωση στο Μελίνα Μερκούρη η οποία όμως πραγματοποιήθηκε 9,5 ώρες μετά από την ώρα που είχα αιτηθεί ; Επιπλέον αιτήθηκα όχι μόνο την αίθουσα Μελίνα Μερκούρη αλλά όποια αίθουσα εκδηλώσεων σχολείου στον Άγιο Δημήτριο.

i-kataggelia-toy-giwrgoy-papatriantafylloy-giati-diamartyretai-brahaminewsgr.png

Το χρονικό των αρνήσεων

Σύμφωνα με την καταγγελία του Γιώργου Παπατριανταφύλλου, στη σελίδα της παράταξης “ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο” της οποίας είναι πρόεδρος και υποψήφιος δήμαρχος.
Το χρονικό των αρνήσεων :
1.
– (αίτημα) κατατέθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 για εκδήλωση με τον Δρ. Λέκκα την 6η Νοεμβρίου στις 11.00 το πρωί
– (ΑΡΝΗΤΙΚΗ απάντηση δημάρχου αριθμός πρωτοκόλλου 27903) στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 λόγω θεατρικής παράστασης (η οποία πραγματοποιήθηκε στις 20.30)
2.
– (αίτημα) κατατέθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 για εκδήλωση με τον Δρ. Λέκκα την 6η Νοεμβρίου στις 19.00 το βράδυ
– ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
3.
– (αίτημα) κατατέθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2022 για εκδήλωση με τον Δρ. Λέκκα την 6η Νοεμβρίου πρωινή ή όποια άλλη ώρα ή στο αμφιθέατρο του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Αγίου Δημητρίου ή στην αίθουσα εκδηλώσεων του 6ου δημοτικού σχολείου Αγίου Δημητρίου
– (ΑΡΝΗΤΙΚΗ απάντηση δημάρχου αριθμός πρωτοκόλλου 28541) στις 7 Οκτωβρίου 2022 με αιτιολογία εργασίες πιστοποίησης και ανάγκες της σχολικής κοινότητας
4.
– (αίτημα) κατατέθηκε στις 13 Οκτωβρίου 2022 για εκδήλωση με τον Δρ. Λέκκα την 6η Νοεμβρίου πρωινή ή όποια άλλη ώρα αιτήθηκα όποια αίθουσα εκδηλώσεων σχολικού συγκροτήματος είναι διαθέσιμη την ίδια ημερομηνία, ώστε να πραγματοποιηθεί η τόσο σημαντική αυτή εκδήλωση.
– (ΑΡΝΗΤΙΚΗ απάντηση δημάρχου αριθμός πρωτοκόλλου 31573) την 1η Νοεμβρίου 2022 με αιτιολογία “……..σας γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει δυνατότητα διάθεσης αίθουσας την ημερομηνία που αναφέρετε. ”
5.
– (αίτημα) κατατέθηκε την 1η Νοεμβρίου 2022 για εκδήλωση με τον Δρ. Λέκκα την 30η Νοεμβρίου ημέρα τετάρτη στις 19.00 στην αίθουσα Μελίνα Μερκούρη
– (ΑΡΝΗΤΙΚΗ απάντηση δημάρχου αριθμός πρωτοκόλλου 33703) την 21η Νοεμβρίου 2022 με αιτιολογία “…….. φιλοξενείται εκδήλωση του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΗΛΙΟΣ»….”
Κα Δήμαρχε Αγίου Δημητρίου η παρουσία του Δρ. Ευθυμίου Λέκκα , προέδρου του Ελληνικού Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού & Προστασίας είναι τιμή για την πόλη και το θέμα της αντισεισμικής προστασίας της πόλης και των σχολείων ένα εξαιρετικά σημαντικό.
Ας αναλογιστούμε πως η γνώση και η πρόληψη μπορούν να σώσουν ζωές.
Στην εποχή μας ο δήμος θα έπρεπε να διαθέτει ηλεκτρονικό και αδιάβλητο σύστημα αιτημάτων για πραγματοποίηση εκδηλώσεων από σωματεία της πόλης μας και από φορείς, ώστε να υπάρχει διαφάνεια, αξιοπιστία και ισότιμη μεταχείριση προς κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί για εκδηλώσεις τους δημοτικούς χώρους και όχι να αποφασίζει η δήμαρχος και σύμφωνα με ποιά κριτήρια ; Το ηλεκτρονικό σύστημα επιτρέπει την παρακολούθηση του αιτήματος και τη διαθεσιμότητα των αιθουσών.
Η μη ύπαρξη αδιάβλητων συστημάτων ελέγχου μας πηγαίνει ακόμα πιό πίσω σε περιόδους που η λέξη τεχνολογία ήταν ανύπαρκτη και οι έννοια της ισότητας δεν ήταν αυτονόητη.
Υποτιμάτε εμφατικά την κοινωνική μας προσπάθεια γιατί σύμφωνα με ομολογίες αντίστοιχων περιπτώσεων είναι στο χέρι σας η πραγματοποίηση ή μη μιας εκδήλωσης, φιλοσοφία βεβαίως η οποία ανήκει στις περασμένες δεκαετίες (η οποία και τότε λάθος ήταν) και σίγουρα δεν βοηθά τον πολιτισμό στην πόλη μας και με την προσπάθεια μη πραγματοποίησης της συγκεκριμένης εκδήλωσης δεν βοηθά και στην αντισεισμική προστασία της.
Γιώργος Παπατριανταφύλλου.”>

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΜΕΓΑΛΗ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

-Οι φωτογραφίες και το κείμενο είναι από την σελίδα της παράταξης “ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο”.