30 Νοεμβρίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Μαμαλάκης: Το “Ευχαριστώ” και τα επόμενα πλάνα του

Μαμαλάκης: Το “Ευχαριστώ” και τα επόμενα πλάνα του

mamalakis-to-eyharistw-kai-ta-epomena-plana-toy-brahaminewsgr.jpg

Μαμαλάκης: Το “Ευχαριστώ” και τα επόμενα πλάνα του. Μετά τις εκλογές της Παγκρήτιας Ένωσης.

 

Μαμαλάκης: Το “Ευχαριστώ” και τα επόμενα πλάνα του

 

Λιτός, αλλά με τη σοβαρότητα και τη μεστότητα που τον διακρίνει, ο Στέλιος Μαμαλάκης, αμέσως μετά την εκλογή του στις αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου διοικητικού συμβουλίου της Παγκρήτιας Ένωσης, εξέφρασε το δικό του “ευχαριστώ” στους ανθρώπους που τον τίμησαν με την ψήφο τους και όχι μόνο. Και όλους όσοι τον στήριξαν σ’ αυτή τη του την προσπάθεια. Αμέσως όμως ανασήκωσε τα μανίκια και στρώθηκε στη δουλειά με τους συνεργάτες του για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, όπου θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου.

Η ανάρτηση του Μαμαλάκη

Στην ανακοίνωσή του την οποία ανάρτησε στη σελίδα του στο facebook, αναφέρει:

“Σας ευχαριστώ ολόψυχα για την τεράστια στήριξη στην υποψηφιότητά μου για τις εκλογές της Παγκρητίου Ενώσεως.
Η στήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια ,με ανέδειξε σήμερα πρωτεύσαντα με 1.354 ψήφους σε όλη την Κρήτη .
Η σχέση μας όλα αυτά τα χρόνια βασίζεται στην ειλικρίνεια ,στην αλήθεια στην αγάπη και στην προσήλωση μου να ενώνω δυνάμεις.
Η ψήφος σας είναι εντολή για μένα να συνεχίσω ακόμα πιο δυνατά για την ουσιαστική πλέον αναγέννηση της Παγκρητίου Ενώσεως με βασικό μέλημα μας να είμαστε όλοι χρήσιμοι για την Κρήτη της καρδιάς μας με Πρόεδρο μας την Rena Vasilaki .”.

-Οι φωτογραφίες και η ανακοίνωση είναι από τη σελίδα του Στέλιου Μαμαλάκη στο facebook.

 

Τα επόμενα πλάνα

Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα από τις εκλογές της Παγκρήτιας Ένωσης να χαροποίησε ιδιαίτερα τον Στέλιο Μαμαλάκη, ωστόσο, ο ίδιος αμέσως στρώθηκε με τους συνεργάτες του στη δουλειά για την υλοποίηση, όπως τονίζει, του επόμενου στόχου του. Κι αυτός εστιάζεται στη διεκδίκηση της δημαρχίας στον Άγιο Δημήτριο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει αλλεπάλληλες συσκέψεις με το επιτελείο του προκειμένου να καταστρώσουν τα πλάνα τους και να δρομολογήσουν τις διαδικασίες εκείνες οι οποίες θα τον φέρουν στην επίτευξη του στόχου του. Και όπως φέρεται να τονίζει, έχει στο πλευρό του και τη στήριξη της Παγκρήτιας Ένωσης, οι εκλογές της οποίας τον ανέδειξαν ενισχυμένο. Και τα στελέχη της οποίας βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή μαζί του αλλά και μ’ αυτά του συλλόγου Κρητών Αγίου Δημητρίου.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

mamalakis-to-eyharistw-kai-ta-epomena-plana-toy-brahaminewsgr.jpg1_.jpg