14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Άγιος Δημήτριος: Άνδρας βρέθηκε νεκρός και σε προχωρημένη αποσύνθεση σε γκαράζ αυτοκινήτων. Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Μπραχαμίου

Άγιος Δημήτριος: Άνδρας βρέθηκε νεκρός και σε προχωρημένη αποσύνθεση σε γκαράζ αυτοκινήτων. Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Μπραχαμίου

Άγιος Δημήτριος: Άνδρας βρέθηκε νεκρός και σε προχωρημένη αποσύνθεση σε γκαράζ αυτοκινήτων! Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Μπραχαμίου. Όλο το ρεπορτάζ.

 

Του

Βασίλη Τριάντη

 

Άγιος Δημήτριος: Άνδρας βρέθηκε νεκρός και σε προχωρημένη αποσύνθεση σε γκαράζ αυτοκινήτων!

 

Άνδρας βρέθηκε νεκρός στον Άγιο Δημήτριο και μάλιστα το πτώμα του ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και σήψη. Η είδηση αυτή έπεσε σαν βόμβα στην τοπική κοινωνία, καθώς κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ή να πιστέψει ότι στη διπλανή από αυτόν πόρτα, θα υπήρχε ένας νεκρός και μάλιστα σε τέτοια κατάσταση.

Ένας συμπολίτης του οποίος εντοπίστηκε από την αστυνομία, με τις πληροφορίες να θέλουν τον συγκεκριμένο άνθρωπο, να είναι νεκρός πολλούς μήνες σε συγκεκριμένο σημείο της πόλης. Και εν προκειμένω σε γκαράζ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, επί της οδού Σοφοκλέους. Η υπόθεση έχει συγκλονίσει, όπως είναι αναμενόμενο, τους κατοίκους, και ιδίως όλους όσοι έμεναν σε κοντινό σημείο από αυτό στο οποίο εντοπίστηκε το άψυχο κορμί του νεκρού αυτού άνδρα.

Τη στήλη βοήθησε με τις πληροφορίες που μας μετέφερε ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Ταμπακόπουλος, ο οποίος μάλιστα στις δηλώσεις του εξέφρασε την απορία και τον προβληματισμό του, πως η δημοτική αρχή δεν φρόντισε και δεν επιλήφθηκε του θέματος. Χαρακτηριστικά, μεταξύ των άλλων επεσήμανε: “Έφτασαν σε μας πληροφορίες για το θάνατο του συγκεκριμένου ανθρώπου. Εκφράζω την απορία μου, πως οι αρμόδιες αρχές που είχαν την επιμέλεια της σίτισης του ανθρώπου αυτού, δεν ενδιαφέρθηκαν να ψάξουν γι αυτόν και με τον τρόπο που εξαφανίστηκε…”.

 

agios-dimitrios-andras-vrethike-nekros-kai-se-prohwrimeni-aposynthesi-se-garaz-aytokinitwn-sokarismeni-i-topiki-koinwnia-toy-brahamioy-brahaminewsgr.jpg2_.jpg

Το χρονικό της υπόθεσης

Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά για να μπορέσουμε να εστιάσουμε, στην υπόθεση, τη διαλεύκανση της οποίας έχει αναλάβει η αστυνομία και εν προκειμένω το ΑΤ Αγίου Δημητρίου, άνδρες του οποίου βρέθηκαν στο σημείο μετά από κλήση των περίοικων.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η υπόθεση αυτή δείχνει να έχει βάθος. Ο άνθρωπος αυτός, πρόκειται περί ανδρός μέσης ηλικίας, με τα στοιχεία του να βρίσκονται στα αρχεία της αστυνομίας, φαίνεται πως απασχόλησε τους κατοίκους της οδού Σοφοκλέους, αρκετό καιρί πίσω, όπου κι εντοπίστηκε το πτώμα του.

Οι πληροφορίες θέλουν τον εν λόγω άνθρωπο να έχει πεθάνει περισσότερο από έξι μήνες. Κι όπως ανέφεραν οι περίοικοι στο Brahaminews.gr, η έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από το σημείο που εντοπίστηκε το πτώμα του, τους ώθησε να καλέσουν την αστυνομία για να επιληφθεί του θέματος. Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν δυο κλήσεις, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των κατοίκων, οι άνδρες του ΑΤ Αγίου Δημητρίου δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κάτι. Τελικά, το πτώμα του άνδρα βρέθηκε στις αρχές Νοεμβρίου σε προχωρημένη αποσύνθεση.

Τι λένε οι κάτοικοι

Σύμφωνα λοιπόν με το επιτόπιο ρεπορτάζ του Brahaminews.gr και τις μαρτυρίες των κατοίκων, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, ήταν άπορος, όπως δήλωνε και στις αρμόδιες αρχές του δήμου Αγίου Δημητρίου, και κατοικούσε σε γκαράζ, και κάτω από άθλιες συνθήκες. Μάλιστα, είχε δηλωθεί στο δήμο και οι αρμόδιες υπηρεσίες τον σίτιζαν με φαγητό το οποίο του έφερναν οι υπάλληλοι και το άφηναν έξω από το χώρο του.

Από ένα σημείο και μετά, τα φαγητά έμεναν άθικτα και κρεμασμένα στα κάγκελα, όπως τα άφηναν οι υπάλληλοι του δήμου, σύμφωνα πάντα με τους δημότες, κάτι που προκάλεσε απορίες. Τόσο στους περίοικους, όσο και στους δημοτικούς υπαλλήλους, οι οποίοι, σύμφωνα με τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο, Σούλη Σοφιανόπουλο, έψαξαν να βρουν αυτόν τον άνθρωπο ο οποίος ξαφνικά εξαφανίστηκε αλλά δεν έδειχνε να υπάρχει και κάποιος συγγενής του. Τελικά, σταμάτησε η παροχή φαγητού με το δήμο να αφήνει πίσω την υπόθεση, χωρίς οι αρμόδιοι φορείς ν’ αναρωτηθούν τι μπορεί συμβαίνει μ’ αυτόν τον άνθρωπο.

Η περίπτωση του ανθρώπου αυτού αποκαλύφθηκε όπως προαναφέρθηκε από τους περίοικους και λόγω της δυσοσμίας την οποία ανέδυε το πτώμα.

Το Brahaminews.gr επικοινώνησε με το ΑΤ Αγίου Δημητρίου για διευκρινίσεις, κάτι για το οποίο υπήρξε άρνηση, κρατώντας το θέμα σε …υπηρεσιακή μυστικότητα, την ίδια ώρα που οι κάτοικοι αγωνιούν για το ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος της διπλανής τους πόρτας και αν θα πρέπει να λάβουν κάποια μέτρα ασφαλείας για την προστασία της ίδιας τους της ζωής.

Γιατί κανείς δεν γνωρίζει αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος πέθανε χτυπημένος από κάποια μεταδοτική νόσο, αποτέλεσε θύμα μαφίας κλπ.

Την υπόθεση λοιπόν έχει αναλάβει να διαλευκάνει και χειρίζεται το ΑΤ Αγίου Δημητρίου. Αναμένονται τα περαιτέρω και οι εξελίξεις.