28 Μαρτίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Εντολή Θεοδωρικάκου και ενίσχυση του ΑΤ Αγίου Δημητρίου. Με 8 ακόμη αστυνομικούς

Εντολή Θεοδωρικάκου και ενίσχυση του ΑΤ Αγίου Δημητρίου. Με 8 ακόμη αστυνομικούς

entoli-theodwrikakoy-kai-enishysi-toy-at-agioy-dimitrioy-me-8-akomi-astynomikoys-brahaminewsgr.jpg

Εντολή Θεοδωρικάκου και ενίσχυση του ΑΤ Αγίου Δημητρίου. Με 8 ακόμη αστυνομικούς. Μετά από προσωπικές ενέργειες τριών δημοτικών συμβούλων.

 

Εντολή Θεοδωρικάκου και ενίσχυση του ΑΤ Αγίου Δημητρίου

 

Πλέον, ενισχυμένο με οκτώ ακόμη αστυνομικούς είναι το Α.Τ. Αγίου Δημητρίου. Κάτι που σημαίνει ότι οι πολίτες του δήμου θα μπορούν να αισθάνονται περισσότερο ασφαλείς.

Η ενίσχυση αυτή του αστυνομικού τμήματος της περιοχής, πραγματοποιήθηκε μετά από προσωπική εντολή του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Καθώς ο υπουργός εισάκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος σε θέματα ασφάλειας των πολιτών και υλοποίησε – την πρόταση τριών δημοτικών συμβούλων οι οποίοι επικοινώνησαν μαζί του και του πρότειναν την ενίσχυση του τμήματος- για να ενταχθούν στο δυναμικό του Α.Τ. Αγίου Δημητρίου κι άλλοι αστυνομικοί.

Αξίζει ν’ αναφερθεί ότι η στήλη επικοινώνησε με τους τρεις δημοτικούς συμβούλους για να καταγράψει την άποψή τους. Ωστόσο, εκείνοι με ευγένεια το αρνήθηκαν και το μόνο στο οποίο αρκέστηκαν να πουν, είναι πως όλα έγιναν λόγω της αγάπης για την πόλη μας. Γι αυτό και υπήρξε και η επικοινωνία με τον κ. υπουργό που έδειξε την ευαισθησία του στο θέμα και τον ευχαριστούμε.

Τέλος, για την …ιστορία ν’ αναφέρουμε ότι οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι συναντήθηκαν με τον Τάκη Θεοδωρικάκο, είναι οι: Βαγγέλης Μαλαθούνης, Γιώργος Ταμπακόπουλος και Γιάννης Μπάντος.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ