4 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Άλιμος: Στη λεωφόρο Ποσειδώνος θα ανεγερθεί η Δημοτική Πινακοθήκη. Σημείο αναφοράς για τα νότια προάστια

Άλιμος: Στη λεωφόρο Ποσειδώνος θα ανεγερθεί η Δημοτική Πινακοθήκη. Σημείο αναφοράς για τα νότια προάστια

sti-lewforo-poeidwnos-tha-anegerthei-i-dimotiki-pinakothiki-alimoy-brahaminewsgr.jpg1_.jpg.png

Άλιμος: Στη λεωφόρο Ποσειδώνος θα ανεγερθεί η Δημοτική Πινακοθήκη. Σημείο αναφοράς για τα νότια προάστια. Τι ετοιμάζει ο δήμαρχος.

Άλιμος: Στη λεωφόρο Ποσειδώνος θα ανεγερθεί η Δημοτική Πινακοθήκη

Τα πλάνα για την ανέγερση του χώρου ο οποίος θα στεγάσει τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, ετοιμάζει ο Ανδρέας Κονδύλης, η οποία κατά τα λεγόμενά του, θ’ αποτελέσει σημείο αναφοράς για τα νότια προάστια. Ο δήμαρχος Αλίμου, όπως ανέφερε στην παρουσία του στην έκθεση του Κυριάκου Κατζουράκη, η Δημοτική Βιβλιοθήκη θ’ ανεγερθεί στο χώρο του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, σε μία έκταση η οποία αποδόθηκε πρόσφατα στο δήμο Αλίμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΙΜΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΤΟ FACEBOOK

Η ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Τι ανέφερε ο δήμαρχος

Ο Ανδρέας Κονδύλης αναφερόμενος στο θέμα, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στα εγκαίνια της έκθεσης του Κυριάκου Κατζουράκη στο Πολιτιστικό Κέντρο του Αλίμου, επεσήμανε: «Στον χώρο που πρόσφατα απέκτησε ο δήμος μας από την επένδυση στο Ελληνικό, πάνω στη λεωφόρο Ποσειδώνος, μέσα στον χώρο του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού Αγίου Κοσμά, πρόκειται να ανεγείρουμε μία μεγάλη πινακοθήκη, ένα σύγχρονο μουσείο τέχνης, με περισσότερα από 3.000 τ.μ., τη Δημοτική Πινακοθήκη Αλίμου. Ένα σημείο αναφοράς για τη νότια Αθήνα αλλά και τα εικαστικά του τόπου μας», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως στον χώρο θα υπάρχει ειδική αναφορά στα έργα του Κυριάκου Κατζουράκη.