21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Δήμος Αγίου Δημητρίου: Το σύμφωνο συνεργασίας με το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Τι ανακοίνωσαν οι δυο πλευρές

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Το σύμφωνο συνεργασίας με το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Τι ανακοίνωσαν οι δυο πλευρές

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Το σύμφωνο συνεργασίας με το “Χαμόγελο του Παιδιού”. Τι ανακοίνωσαν οι δυο πλευρές. Τι είπαν Ανδρούτσου – Γιαννόπουλος.

 

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Το σύμφωνο συνεργασίας με το “Χαμόγελο του Παιδιού”

 

 

 

Σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν, σύμφωνα με τους υπεύθυνους του δήμου, στο Δημαρχείο Αγίου Δημητρίου, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, η δήμαρχος της πόλης και ο πρόεδρος του συλλόγου “Το Χαμόγελο του Παιδιού” – The Smile of the Child.
Στη σύντομη συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ Μαρίας Ανδρούτσου και Κώστα Γιαννόπουλου συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής, Σπήλιος Διαβολίτσης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας Σούλης Σοφιανόπουλος.

Κώστας Γιαννόπουλος

Ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού τόνισε: «Θέλουμε να γνωρίζετε ότι όλες οι δυνατότητες βοήθειας και ανταπόκρισης που έχει το “Χαμόγελο του Παιδιού” τίθενται στη διάθεση του δήμου. Θα είμαστε μαζί σας για να κάνουμε τα καλά πράγματα που ήδη κάνετε καλύτερα. Εμείς πιστεύουμε ότι ο δήμος μπορεί να κάνει πράγματα για να δώσει στον πολίτη τη δυνατότητα να μπορεί να διεκδικήσει το δίκιο του, το παιδί να ζει καλύτερα και γενικότερα όταν ο δήμος νοιάζεται για τον πολίτη όπως εσείς, στα κοινωνικά θέματα, αισθανόμαστε πιο ασφαλείς. Αν πετύχετε εσείς πετύχαμε πιο πολύ εμείς».

dimos-agioy-dimitrioy-to-symfwno-synergasias-me-to-hamogelo-toy-paidioy-ti-anakoinwsan-oi-dyo-pleyres-brahaminewsgr.jpg3_.jpg 

Μαρία Ανδρούτσου

Η Δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου δήλωσε: «Χαιρόμαστε πολύ, τόσο για αυτή τη συνάντηση όσο και για το σύμφωνο συνεργασίας που, σήμερα, υπογράφουμε. Χαιρόμαστε ακόμη περισσότερο για τη συνεργασία μας στο εξής… Ήδη η βοήθεια του Χαμόγελου του Παιδιού στο δήμο μας ως τώρα, για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων, έχει αποδειχθεί σημαντική. Στόχος μας, μέσα από αυτή τη συνθήκη συνεργασίας, είναι πράγματι, οι πολίτες του δήμου μας να αισθάνονται πιο ασφαλείς. Στο πλαίσιο αυτό υποδεχόμαστε τόσο εσάς όσο και το Χαμόγελο του Παιδιού με αγάπη»
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, κατά τη σύντομη επίσκεψη του στο Δημαρχείο, ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του παιδιού είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί και να θαυμάσει από κοντά τα έργα της Ευαγγελίας Μπολάνη που φιλοξενήθηκαν στην αίθουσα εκθέσεων.
Ο Κώστας Γιαννόπουλος παραβρέθηκε και στην εκδήλωση της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου 2022, του δήμου μας στο Δημοτικό Θέατρο Μελίνα Μερκούρη με τίτλο «Διατομεακή Ανταπόκριση στην Ενδοοικογενειακή Βία: Μπορεί να επιτευχθεί;»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ