24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Δήμος Ηλιούπολης: Τιμά τον Γιάννη Κωστάκη. Η διάκριση για τον Παραολυμπιονίκη

Δήμος Ηλιούπολης: Τιμά τον Γιάννη Κωστάκη. Η διάκριση για τον Παραολυμπιονίκη

dimos-ilioypolis-tima-ton-gianni-kwstaki-i-diakrisi-gia-ton-paraolympioniki-brahaminewsgr-1.jpg2_-1.jpg

Δήμος Ηλιούπολης: Τιμά τον Γιάννη Κωστάκη. Η διάκριση για τον Παραολυμπιονίκη. Τι ετοιμάζει ο δήμος.

Δήμος Ηλιούπολης: Τιμά τον Γιάννη Κωστάκη

 

Ο δήμος Ηλιούπολης τιμά τον “Γιάννη Κωστάκη”. Έτσι, με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, εγκρίθηκε η ονοματοδοσία του Α΄ Κλειστού Γυμναστηρίου Ηλιούπολης σε «Γιάννης Κωστάκης» προς τιμήν του Παραολυμπιονίκη μας.dimos-ilioypolis-tima-ton-gianni-kwstaki-i-diakrisi-gia-ton-paraolympioniki-brahaminewsgr.jpg4_.jpg

Το προφίλ του Γιάννη Κωστάκη

Ο Γιάννης Κωστάκης γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα καιμε τον πρωταθλητισμό άρχισε ν’ ασχολείται από το 1996. Η κορυφαία στιγμή της αθλητικής του καριέρας είναι η κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στα 100 μ. ελεύθερο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του ΑΘΗΝΑ 2004, η κατάρριψη 11 παγκόσμιων και 5 πανευρωπαϊκών ρεκόρ. Επίσης, βραβεύτηκε δυο φορές ως ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία για τις χρονιές 2013 και 2014 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιάννης Κωστάκης εξελέγη και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών, είναι πρόεδρος στο Σύλλογο Εθελοντών “Προασπίζω”. Συμμετέχει δε σε δράσεις της Γενικής Γραματείας Αθλητισμού και του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών. Τέλος, λαμβάνει μέρος σε δράσεις ενημέρωσης για την οδική ασφάλεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ SPORT ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ