4 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ορίζεται διαπαραταξιακή επιτροπή διαχείρισης του Ασυρμάτου. Μετά από δυναμική παρέμβαση Μαλαθούνη, Μπάντου

Ορίζεται διαπαραταξιακή επιτροπή διαχείρισης του Ασυρμάτου. Μετά από δυναμική παρέμβαση Μαλαθούνη, Μπάντου

orizetai-diaparataxiaki-epitropi-diaheirisis-toy-asyrmatoy-meta-apo-dynamiki-paremvasi-malathoyni-mpantoy-brahaminewsgr.jpg

Ορίζεται διαπαραταξιακή επιτροπή διαχείρισης του Ασυρμάτου. Μετά από δυναμική παρέμβαση Μαλαθούνη, Μπάντου. Τι απάντησε η Μαρία Ανδρούτσου.

 

Στην απόφαση σύστασης διαπαραταξιακής επιτροπής η οποία θα διαχειρίζεται και παράλληλα θα εποπτεύει την ομαλή λειτουργία και την αξιοποίηση του Ασυρμάτου, προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2022.

Επί της ουσίας πρόκειται για πρόταση των δύο ανεξάρτητων συμβούλων, Βαγγέλη Μαλαθούνη και Γιάννη Μπάντου, η οποία και έγινε αποδεκτή από το σώμα. Ωστόσο, το οξύμωρο στην περίπτωση αυτή, είναι ότι μπορεί η Μαρία Ανδρούτσου να έκανε αποδεκτή την πρόταση, από την άλλη πλευρά όμως, δεν αποδέχτηκε την παρουσία στη διαπαραταξιακή των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Ο Ασύρματος υπόθεση όλων

Με το σκεπτικό λοιπόν ότι ο Ασύρματος είναι υπόθεση όλων των κατοίκων, υπήρξε και η ανάλογη πίεση προς τη δημοτική αρχή, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης. Μάλιστα, σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, Βαγγέλη Μαλαθούνη και Γιάννη Μπάντο, πέντε χρόνια ο χώρος βανδαλίζεται από διάφορους. Πρόκειται για το Πέτρινο του Ασυρμάτου το οποίο οφείλει να παραχωρήσει η δημοτική αρχή στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, όταν το ζητήσει.

Όπως επισημάνθηκε, έχουν περάσει ήδη πέντε χρόνια που ο συγκεκριμένος χώρος έχει περάσει στη δικαιοδοσία του δήμου και σύμφωνα πάντα με τους δημοτικούς συμβούλους, δεν έτυχε της ανάλογης προστασίας από του αρμόδιους φορείς του δήμου.

Η πλευρά της διοίκησης, και κυρίως η δήμαρχος, επιβεβαίωσε το γεγονός του βανδαλισμού του Πέτρινου.

Η Μαρία Ανδρούτσου επεσήμανε ότι τοποθετήθηκε φύλακας τις πρωϊνές ώρες, ενώ στο τραπέζι έπεσε και η πρόταση ότι θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί και βραδινός φύλακας. Και κατά άλλους, θα έπρεπε να υπάρξει συνεργασία με ιδιωτική εταιρία η οποία ν’ αναλάβει τη φύλαξη του χώρου.

Εκφράστηκε επίσης η άποψη ότι η σιδηρόφραξη του κτηρίου θα ήταν ιδιαίτερα καταλυτική για την προστασία όλου του ακινήτου.orizetai-diaparataxiaki-epitropidiaheirisis-toy-asyrmatoy-meta-apo-dtnamiki-paremvasimalathoyni-mpantoy-brahaminewsgr.png1_.jpg

Το αίτημα Παπατριανταφύλλου

Τέλος, η δήμαρχος έκανε αναφορά στην άρνηση στο αίτημα του Γιώργου Παπατριανταφύλλου για παραχώρηση αίθουσας του δημοτικού θεάτρου, προκειμένου να πραγματοποιηθεί διάλεξη από τον σεισμολόγο Ευθύμιο Λέκκα, για τους τρόπους με τους οποίους οι κάτοικοι θα μπορούσαν να προστατευτούν κατά τη διάρκεια ενός σεισμού.

Μεταξύ των άλλων επεσήμανε ότι το δημοτικό θέατρο παραχωρείται σε όποιον το ζητήσει αλλά θα πρέπει να υπάρξει η κατάλληλη ενημέρωση προς τη διοίκηση του δήμου προκειμένου να γίνει ένας σωστός προγραμματισμός και αναλόγως να προχωρήσει η δρομολόγηση της παραχώρησής του.