4 Ιουνίου 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Ο Στέλιος Μαμαλάκης στο διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Ένωσης. Αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα

Ο Στέλιος Μαμαλάκης στο διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Ένωσης. Αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα

o-stelios-mamalakis-sto-dioikitiko-symvoylio-tis-pagritias-enwsis-analamvanei-ti-thesi-toy-genikoy-grammatea-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Ο Στέλιος Μαμαλάκης στο διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Ένωσης. Αναλαμβάνει τη θέση του γενικού γραμματέα. Η επόμενη μέρα.

 

Ο Στέλιος Μαμαλάκης στο διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Ένωσης

 

Το νέο διοικητικό συμβούλιο της Παγκρήτιας Ένωσης συγκροτήθηκε σε σώμα. Και το Στέλιος Μαμαλάκης είναι μέσα σ’ αυτό, με την αρμοδιότητα του γενικού γραμματέα. Πρόκειται για μία ιδιαίτερα τιμητική θέση, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος και μάλιστα επεσήμανε ότι είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και σ’ αυτό τον τομέα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Δημητρίου και πρόεδρος των Κρητών της πόλης, αμέσως μετά την ανακοίνωση της δομής του νέου διοικητικού συμβουλίου και τη διαμπόρφωσή του σε σώμα, προέβη σε δηλώσεις, στις οποίες προσδιόρισε και την επόμενη μέρα προσφοράς του στην Παγκρήτια Ένωση από το πόστο που του ανατέθηκε.

o-stelios-mamalakis-sto-dioikitiko-symvoylio-tis-pagritias-enwsis-analamvanei-ti-thesi-toy-genikoy-grammatea-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Η ανακοίνωση Μαμαλάκη

Με τη γνωστοποίηση λοιπόν του αποτελέσματος, ο Στέλιος Μαμαλάκης, προέβη, με ανάρτησή του στο facebook, στην παρακάτω ανακοίνωση:

“Συγκροτήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκρητίου Ενώσεως μετά τις εκλογές που προηγήθηκαν και με την ομόφωνη ψήφο των εκλεγμένων συμβούλων αναλαμβάνω Γενικός Γραμματέας στον ιστορικότερο σύλλογο της Κρήτης μας!
Θέλω να ευχαριστήσω την Πρόεδρο μας Ρένα Βασιλάκη, για την τιμή και για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου δεσμεύομαι από κοινού να συμβάλλω με κάθε τρόπο στην αναγέννηση της Παγκρητίου !
Ευχαριστώ δε και όλους τους εκλεγέντες της μειοψηφίας καθώς και τον Γιώργο Πετράκη που στήριξαν την υποψηφιότητα μου για την θέση του Γενικού Γραμματέα.
Βασικό μέλημα μου ήταν και είναι να ενώσω δυνάμεις για να μπορέσουμε όλοι μαζί να συνθέσουμε την νέα πορεία της Παγκρητίου Ενώσης.
Με τιμά ιδιαίτερα η ομόφωνη ψήφος και με ενδυναμώνει στην προσπάθεια μου να συμπράξουμε όλοι μας για την Κρήτη μας!
Καλώς ανταμωθήκαμε!”.

o-stelios-mamalakis-sto-dioikitiko-symvoylio-tis-pagritias-enwsis-analamvanei-ti-thesi-toy-genikoy-grammatea-brahaminewsgr.jpg

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

 

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Οι φωτογραφίες είναι από το προφίλ του Στέλιου Μαμαλάκη