24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Από το Μπραχάμι στην Καλιφόρνια. Δύο πρώην συμπαίκτριες στον Κρόνο, διαπρέπουν στις ΗΠΑ

Από το Μπραχάμι στην Καλιφόρνια. Δύο πρώην συμπαίκτριες στον Κρόνο, διαπρέπουν στις ΗΠΑ

apo-to-brahami-stin-kalifornia-dyo-prwin-sympaiktries-ston-krono-diaprepoyn-stis-ipa-brahaminewsgr.jpg

Από το Μπραχάμι στην Καλιφόρνια. Δύο πρώην συμπαίκτριες στον Κρόνο, διαπρέπουν στις ΗΠΑ. Συνεχίζουν σε κολλέγια στην Αμερική.

Του Βασίλη Τριάντη

 

Από το Μπραχάμι στην Καλιφόρνια

apo-to-brahami-stin-kalifornia-dyo-prwin-sympaiktries-ston-krono-diaprepoyn-stis-ipa-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Είναι και οι δύο μπραχαμιώτισσες. Και όχι μόνο. Έχουν κι άλλα πολλά κοινά σημεία που τις κάνουν να ξεχωρίζουν. Ξεκίνησαν την αθλητική τους δραστηριότητα και διαδρομή από την ομάδα μπάσκετ του Κρόνου, όπου υπήρξαν και συμπαίκτριες. Και το τρίτος τους κοινό; Ότι και οι δύο σπουδάζουν στις ΗΠΑ. Υπάρχει όμως κ ι ένα τέταρτο κοινό σημείο τους. Από συμπαίκτριες στον Κρόνο, σήμερα συνεχίζουν και οι δύο το μπάσκετ. Πλέον η διαφορά τους είναι πως τώρα δεν είναι συμπαίκτριες αλλά αντίπαλες στην Καλιφόρνια, παίζοντας σε διαφορετικές ομάδες.

Τα δύο κορίτσια

Ποιες είναι όμως οι δύο κοπέλες για τις οποίες γίνεται ο λόγος; Πρόκεται για την Έλενα Μποσγανά και την Γεωργία Γρηγοροπούλου που συναντήθηκαν στο NCAA, καθώς αμφότερες συνεχίζουν σε κολλέγια στην Αμερική.

Το Stanford Cardinals της Έλενας Μποσγανά, η οποία είχε 4 π., 4 ριμπ. Και 2 ασίστ, επικράτησε με 82-69 του Santa Clara Broncos της Γεωργίας Γρηγοροπούλου, η οποία δεν χρησιμοποιήθηκε.

Στο Stanford Cardinals βρίσκεται και η Κρητικιά Σταυρούλα Παπαδάκη που δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

Η Γεωργία Γρηγοροπούλου ανέβασε, μάλιστα, στα social media μια φωτογραφία από τον αγώνα που είναι μαζί με την Ελενα Μποσγανά γράφοντας χαρακτηριστικά… «Από το Μπραχάμι στην Καλιφόρνια».

Και όχι μόνο αλλά στη φωτογραφία και στο κάτω της μέρος υπάρχει ένθετη μικρή φωτογραφία όταν οι δύο αθλήτριες ήταν σε μικρή ηλικία, θέλοντας να τονίσουν την κοινή τους πορεία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ SPOR ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ