19 Μαΐου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Έζησα τον τρόμο. Μου επιτέθηκε για να με κακοποιήσει σεξουαλικά”. Τι αποκαλύπτει στο Brahaminews.gr η νεαρή κοπέλα που δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στην οδό Δράμας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Έζησα τον τρόμο. Μου επιτέθηκε για να με κακοποιήσει σεξουαλικά”. Τι αποκαλύπτει στο Brahaminews.gr η νεαρή κοπέλα που δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στην οδό Δράμας

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Έζησα τον τρόμο. Μου επιτέθηκε για να με κακοποιήσει σεξουαλικά”. Τι αποκαλύπτει στο Brahaminews.gr η νεαρή κοπέλα που δέχτηκε επίθεση από άγνωστο στην οδό Δράμας. Λεπτό προς λεπτό το περιστατικό.

 

Ρεπορτάζ: Βασίλης Τριάντης

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: “Έζησα τον τρόμο. Μου επιτέθηκε για να με κακοποιήσει σεξουαλικά”

Ακόμη δεν μπορεί να συνέρθει από το σοκ που υπέστη η νεαρή κοπέλα Γ.Μ. (τα στοιχεία της οποίας βρίσκονται στο αρχείο της εφημερίδας μας) από την βίαιη επίθεση που δέχτηκε από άγνωστο το βράδυ της Τρίτης 29 Νοεμβρίου. Όταν επιστρέφοντας από τη δουλειάς της, στις 9:30 το βράδυ, λίγα μόλις μέτρα από το πάρκο των σκύλων επί της οδού Δράμας, άγνωστος που φορούσε κουκούλα, ξεπήδησε μέσα από τους θάμνους και τα φυτά που βρίσκονται στο παρακείμενο σημείο και σχεδόν δίπλα από το πάρκο. Βούτηξε την κοπέλα από το χέρι και τα μαλλιά, την τράβηξε μέσα στους θάμνους και προσπάθησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρά η νεαρή κοπέλα, η οποία να σημειωθεί ότι είναι μητέρα δύο μικρών παιδιών.

Και όχι μόνο αυτό. Όπως η ίδια μας αποκάλυψε με τρεμάμενη φωνή, καθώς οι μνήμες της είναι ακόμη νωπές από το σοκ, την τράβηξε μέσα στους θάμνους, τη χτύπησε στο πρόσωπο, προφανώς για να χάσει τις αισθήσεις της και να μπορέσει να κάνει υλοποιήσει ανενόχλητος τα βρώμικα σχέδιά του.

Ευτυχώς για την κοπέλα, αντέδρασε άμεσα, τράβηξε το χέρι της, ξεγλίστρισε και του κατάφερε ένα πολύ γερό χτύπημα μέσα στα μάτια με τα νύχια της. Αυτό ήταν που την έσωσε! Ο κακοποιός τα έχασε, ούρλιαξε από τον πόνο, τα έχασε και άρχισε να τρέχει να γλιτώσει. Το ίδιο έκανε βέβαια και η ευτυχώς τελικά τυχερή κοπέλα, έτρεξε με κατεύθυνση προς την Αγίου Δημητρίου για να βρεθεί σε πολύ κόσμο και να σωθεί τελικά. Ακόμη θυμάται ότι τρέχοντας πίσω της άκουσε ένα θόρυβο από μηχανάκι. Κάτι που μπορεί να σημαίνει ότι ο άγνωστος είχε παρκάρει τη μηχανή του για να γλιτώσει αν συνέβαινε κάποιο απρόοπτο, όπως κι έγινε τελικά.

Μετράει τις πληγές της

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετές μέρες από το συμβάν, ωστόσο η ίδια το θυμάται και ταράζεται. Προσπαθεί όμως να είναι εγκρατής για να μην καταλάβουν τα παιδιά της τι της συνέβη και πανικοβληθούν.

Όπως μας ανέφερε, ζήτησε βοήθεια και συμβουλές από γνωστό της που υπηρετεί στην αστυνομία, ενώ ετοιμάζεται να καταθέσει και μήνυση κατά αγνώστου ή αγνώστων στο Α.Τ. Αγίου Δημητρίου σύντομα.

Αυτό που θέλει, όπως μας επεσήμανε, είναι να συλληφθεί ο δράστης ή οι δράστες για να μην πάθει κανείς άλλος αυτό που συνέβη σ’ εκείνη.

Το θέμα αρχίζει να γίνεται ιδιαίτερα σοβαρό, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως μία μετά από το συγκεκριμένο συμβάν, μία ακόμη κοπέλα δέχτηκε επίθεση από άγνωστο, λίγο πιο πάνω από το σημείο εκείνο.

Το αξιοπρόσεκτο της υπόθεσης είναι πως στη συνέντευξή της καταγγέλλει την ανυπαρξία της φροντίδας του δήμου στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς όπως τονίζει, δεν υπήρχε φωτισμός την ώρα της επίθεσης. Και η απορία που γεννάται σε παράλληλο τόνο, είναι πως είναι δυνατόν να είναι απεριποίητος και με τα φυτά να δημιουργούν τη δυνατότητα της καλύτερης …κρυψώνας στον οποιονδήποτε που θέλει να κάνει κακό και να τα χρησιμοποιήσει να κακοποιήσει τον οποιονδήποτε περαστικό. Και ειδικά μοναχικά κορίτσια. Μήπως η αρμόδιες υπηρεσίες πρέπει επιληφθούν; Φωτισμού, πρασίνου κλπ…!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

apokleistiko-ezisa-ton-tromo-moy-epitethike-gia-na-me-kakopoiisei-sexoyalika-ti-apokalyptei-sto-Brahaminews.gr-i-neari-kopela-poy-dehtike-epithesi-apo-agnwsto-stin-odo-dramas-brahaminewsgr.jpg
Το σημείο στο οποίο δέχτηκε την επίθεση η νεαρή κοπέλα

apokleistiko-ezisa-ton-tromo-moy-epitethike-gia-na-me-kakopoiisei-sexoyalika-ti-apokalyptei-sto-Brahaminews.gr-i-neari-kopela-poy-dehtike-epithesi-apo-agnwsto-stin-odo-dramas-brahaminewsgr.jpg2_.jpgapokleistiko-ezisa-ton-tromo-moy-epitethike-gia-na-me-kakopoiisei-sexoyalika-ti-apokalyptei-sto-Brahaminews.gr-i-neari-kopela-poy-dehtike-epithesi-apo-agnwsto-stin-odo-dramas-brahaminewsgr.jpg3_.jpgapokleistiko-ezisa-ton-tromo-moy-epitethike-gia-na-me-kakopoiisei-sexoyalika-ti-apokalyptei-sto-Brahaminews.gr-i-neari-kopela-poy-dehtike-epithesi-apo-agnwsto-stin-odo-dramas-brahaminewsgr.jpg6_.jpgapokleistiko-ezisa-ton-tromo-moy-epitethike-gia-na-me-kakopoiisei-sexoyalika-ti-apokalyptei-sto-Brahaminews.gr-i-neari-kopela-poy-dehtike-epithesi-apo-agnwsto-stin-odo-dramas-brahaminewsgr.jpg7_.jpgapokleistiko-ezisa-ton-tromo-moy-epitethike-gia-na-me-kakopoiisei-sexoyalika-ti-apokalyptei-sto-Brahaminews.gr-i-neari-kopela-poy-dehtike-epithesi-apo-agnwsto-stin-odo-dramas-brahaminewsgr.jpg8_.jpgapokleistiko-ezisa-ton-tromo-moy-epitethike-gia-na-me-kakopoiisei-sexoyalika-ti-apokalyptei-sto-Brahaminews.gr-i-neari-kopela-poy-dehtike-epithesi-apo-agnwsto-stin-odo-dramas-brahaminewsgr.jpg9_.jpg

 

 

apokleistiko-ezisa-ton-tromo-moy-epitethike-gia-na-me-kakopoiisei-sexoyalika-ti-apokalyptei-sto-Brahaminews.gr-i-neari-kopela-poy-dehtike-epithesi-apo-agnwsto-stin-odo-dramas-brahaminewsgr.jpg13.jpgapokleistiko-ezisa-ton-tromo-moy-epitethike-gia-na-me-kakopoiisei-sexoyalika-ti-apokalyptei-sto-Brahaminews.gr-i-neari-kopela-poy-dehtike-epithesi-apo-agnwsto-stin-odo-dramas-brahaminewsgr-1.jpg12-1.jpgapokleistiko-ezisa-ton-tromo-moy-epitethike-gia-na-me-kakopoiisei-sexoyalika-ti-apokalyptei-sto-Brahaminews.gr-i-neari-kopela-poy-dehtike-epithesi-apo-agnwsto-stin-odo-dramas-brahaminewsgr.jpg11.jpg

apokleistiko-ezisa-ton-tromo-moy-epitethike-gia-na-me-kakopoiisei-sexoyalika-ti-apokalyptei-sto-Brahaminews.gr-i-neari-kopela-poy-dehtike-epithesi-apo-agnwsto-stin-odo-dramas-brahaminewsgr.jpg10.jpg
Ο τραυματισμός της νεαρής κοπέλας από την πάλη με τον άγνωστο

apokleistiko-ezisa-ton-tromo-moy-epitethike-gia-na-me-kakopoiisei-sexoyalika-ti-apokalyptei-sto-Brahaminews.gr-i-neari-kopela-poy-dehtike-epithesi-apo-agnwsto-stin-odo-dramas-brahaminewsgr.jpg9_.jpg

Τι δήλωσε στο Brahaminews.gr η νεαρή κοπέλα

Στις αποκαλύψεις της η νεαρή κοπέλα, επεσήμανε: “Έγραψα και ανέβασα στο διαδίκτυο αυτό που μου συνέβη για να ενημερωθούν κι άλλες κοπέλες. Πλέον μου είναι δύσκολο να βρεθώ στο ίδιο σημείο όπου δέχτηκα την επίθεση. Τη συγκεκριμένη μέρα που πέρασα εκεί, δεν είχε καθόλου φώτα. Παράλληλα δεν πέρναγαν και αυτοκίνητα. Και να σκεφτείτε ότι ήταν σχετικά νωρίς. Ήταν 9:30 το βράδυ. Δεν ήταν πολύ αργά. Δούλευα σε ένα σπίτι που βρίσκεται εκεί κοντά και ήταν η ώρα που τελείωσα τη δουλειά μου. Και κατέβαινα στο σημείο που υπάρχει ένα ξύλινο γεφυράκι. Από το στενάκι που βρίσκεται εκεί εμφανίστηκα εγώ και στρίβω αριστερά της Δράμας. Μόλις φτάνω στο παρκάκι που έχει η δήμος για τα σκυλιά, νιώθω ένα χέρι από πίσω μου να με τραβάει από την τσάντα και από τα μαλλιά. Ξαφνιάστηκα γιατί πριν στρίψω στο δρόμο δεν είδα κάποιον, επειδή πάντα είμαι προσεχτική. Προφανώς κάπου θα ήταν κρυμμένος εκεί στα χορτάρια. Οπότε με τραβάει από την τσάντα και τα μαλλιά. Πανικοβλήθηκα και αρχίζει να με σέρνει μέσα στο χωράφι που έχει εκεί, μέσα από ένα άνοιγμα που υπάρχει εκεί. Δεν πρόλαβα να δω το πρόσωπό του γιατί ήταν σκοτάδι και φορούσε μπλούζα με κουκούλα και ήρθε από πίσω μου. Το μόνο που πρόλαβα να δω, είναι πως ήταν ένα με ενάμιση κεφάλι παραπάνω από μένα. Εγώ έχω ύψος 1.61 μ. Μόλις άρχισα να φωνάζω, άρχισε να μου δίνει χαστούκια. Οπότε, προσπαθούσα να προφυλάξω το πρόσωπό μου και δεν μπόρεσα να δω τα χαρακτηριστικά του. Πάνω στην πάλη κι αφού προσπαθούσε να με σύρει στο χωράφι, του γλίστρησε το χέρι μου από το οποίο με κράταγε κι έτσι κατάφερα να του χώσω τα νύχια μου στο μάτι του.

Αυτό με έσωσε κι έτσι με άφησε. Φώναξε αυτός γιατί προφανώς πόνεσε και άρχισε να τρέχει προς τα πίσω. Από τη Δράμας προς τα πίσω, προς τη Σουλίου. Κι εγώ άρχισα να τρέχω προς την Αγίου Βασιλείου. Σαφώς δεν ήθελε να με κλέψει γιατί την ώρα που με τράβηξε από την τσάντα πίσω, εγώ την άφησα. Παράλληλα κρατούσα και το κινητό στα χέρια μου. Οπότε θα μπορούσε άνετα να τα πάρει. Άρα σίγουρα δεν ήταν ο στόχος του αυτός. Δηλαδή να με κλέψει. Συνέχισα τρέχοντας προς την Αγίου Δημητρίου που έχει περισσότερη κίνηση. Η Αγίου Βασιλείου είναι πιο ερημική.

Αυτός έτρεξε από την αντίθετη μεριά. Άκουσα βέβαια την ώρα που έτρεχα, ένα μηχανάκι. Είναι πολύ πιθανόν να είχε κάποιο μηχανάκι κάπου παρατημένο. Ή μπορεί να ήταν και τυχαίο. Να έτυχε να περνά το μηχανάκι.

Φίλοι μου είπαν ότι την επόμενη μέρα, πως κάπου είδαν σε βίντεο ή σε στόρι ότι έγινε κι άλλη επίθεση εκεί στην Αγίου Βασιλείου. Μία το μεσημέρι και μία το βράδυ.

Πήγατε στην αστυνομία; Κάνατε καταγγελία;

“Πήρα τηλέφωνο έναν γνωστό μου αστυνομικό κι ενημέρωσα για το περιστατικό. Δεν πήγα από το τμήμα. Μου είπε ότι θα βγουν να ελέγξουν. Ήμουν τόσο τρομοκρατημένη που ήθελα να επιστρέψω στο σπίτι στα παιδιά. Έχω κι ένα αυτιστικό παιδάκι, οπότε δεν είναι εύκολο να λείπω και αρκετές ώρες. Είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση. Αν δεν του γλίστραγε το χέρι μου, επειδή έχω και μικρό σωματικό βάρος, δεν θα μπορούσα να ξεφύγω.

Τη συγκεκριμένη μέρα ήταν θεοσκότεινα και δεν υπήρχε καμία λάμπα αναμμένη. Βοηθάει και ο χώρος με τα χορτάρια, τα σπίτια είναι βαθιά μέσα, τώρα κάνει και κρύο και είναι κλειστά και τα παράθυρα. Οπότε κανείς δεν άκουσε τίποτα. Είναι και στενός ο χώρος, δεν έχει ικανοποιητικό πεζοδρόμιο και πρέπει να κατέβεις στο δρόμο για να περάσεις…”.