21 Απριλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Διάλεξη για την αντισεισμική θωράκιση του Αγίου Δημητρίου. Ομιλητής ο Ευθύμιος Λέκκας

Διάλεξη για την αντισεισμική θωράκιση του Αγίου Δημητρίου. Ομιλητής ο Ευθύμιος Λέκκας

Διάλεξη για την αντισεισμική θωράκιση του Αγίου Δημητρίου. Ομιλητής ο Ευθύμιος Λέκκας. Διοργανώνει και συντονίζει ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου.

Διάλεξη για την αντισεισμική θωράκιση του Αγίου Δημητρίου

“Αντισεισμική Θωράκιση της πόλης του Αγίου Δημητρίου και των σχολικών συγκροτημάτων”. Αυτό θα είναι το θέμα της εκδήλωσης το οποίο θα παρουσιάσει ο Ευθύμιος Λέκκας. Ο ομιλητής και πρόεδρος του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, θ’ αναφερθεί επί παντός επιστητού γύρω από τα θέματα της σεισμολογίας και του τρόπου αντιμετώπισης μιας τέτοιας κατάστασης.
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

Οι τέσσερις αρνήσεις

Όπως επισημαίνεται, “μετά από τέσσερις αρνήσεις της δημάρχου Μαρίας Ανδρούτσου για την αίθουσα Μελίνα Μερκούρη και όποια άλλη αίθουσα εκδηλώσεων σχολικού κτιρίου στον Άγιο Δημήτριο, η εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, δρ Ευθύμιο Λέκκα, “Αντισεισμική Θωράκιση της πόλης του Αγίου Δημητρίου και των σχολικών συγκροτημάτων”, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 19.00 στον Φ.Ο.Υ – Φιλοπρόοδος Όμιλος Υμηττού (Ανδρέα Λεντάκη- Αμισσού- Σμύρνης).
Η ομιλία εντάσσεται στο πλαίσιο δράσεων και ενεργειών του Σωματείου μας Κίνηση Πολιτών Αγίου Δημητρίου- Αγαπάμε την πόλη μας με την ονομασία Επιχειρησιακό Σχέδιο. Προτάσεις ανάπτυξης και ποιότητας ζωής στο δήμο Αγίου Δημητρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη”.