31 Ιανουαρίου, 2023

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Κλείνει η Καλαμακίου για ασφαλτόστρωση. Πότε ξεκινούν τα έργα

Κλείνει η Καλαμακίου για ασφαλτόστρωση. Πότε ξεκινούν τα έργα

kleinei-i-kalamakioy-gia-asfaltostrwsi-pote-xekinoyn-ta-erga-brahaminewsgr.png

 

Κλείνει η Καλαμακίου για ασφαλτόστρωση

Κλείνει η λεωφόρος Καλαμακίου προκεινένου να ξεκινήσουν τα έργα για την ασφαλτόστρωσή της. Η πραγματοποίηση του συγκεκριμένου έργου, ανακοινώθηκε ήδη από τον Οκτώβριο. Όμως για διάφορους λόγους δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τότε είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάθεσης και αναμενόταν σύντομα να εγκατασταθεί το εργοτάξιο.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, οι εργασίες θα ξεκινούσαν την προηγούμενηε εβδομάδα, όμως οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν να δοθεί το έναυσμά τους. Πιο συγκεκριμένα, οι εργασίες καθυστέρησαν καθώς δεν το επέτρεψε η κακοκαιρία “Άριελ” και οι βροχές. Έτσι, δεν κατέστη δυνατό να γίνει το ξεκίνημα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΛΙΜΟ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ

 

Η ανακοίνωση του δήμου

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των υπευθύνων του δήμου Αλίμου, ο οποίος έχει αναλάβει και την επιμέλεια των εργασιών, αναμένεται να υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση από τον Δήμο Αλίμου καθώς θα χρειαστεί να κλείσει μεγάλο τμήμα της λεωφόρου για τις εργασίες. Κάτι που πρέπει να γνωρίζουν οι οδηγοί των αυτοκινήτων προκειμένου ν’ αποφύγουν την ταλαιπωρία. Αναμένονται οι ανακοινώσεις του δήμου.