24 Ιουλίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Η εφαρμογή CityOn dad του δήμου Αγίου Δημητρίου. Ενημέρωση και ψηφιακές υπηρεσίες

Η εφαρμογή CityOn dad του δήμου Αγίου Δημητρίου. Ενημέρωση και ψηφιακές υπηρεσίες

i-efarmogi-CityOn-dad-toy-dimoy-agioy-dimitrioy-enimerwsi-kaipsifiakes-ypiresies-brahaminewsgr.jpg

Η εφαρμογή CityOn dad του δήμου Αγίου Δημητρίου. Ενημέρωση και ψηφιακές υπηρεσίες. Σε κάθε πολίτη ή επισκέπτη του δήμου.

 

Η εφαρμογή CityOn dad του δήμου Αγίου Δημητρίου

 

Στη διάθεση των πολιτών είναι πλέον η εφαρμογή του δήμου Αγίου Δημητρίου CityOn dad. Πρόκειται για εφαρμογή η οποία παρέχει υπηρεσίες και πληροφορίες στον επισκέπτη αλλά και στον πολίτη που ζει στο δήμο.

i-efarmogi-CityOn-dad-toy-dimoy-agioy-dimitrioy-enimerwsi-kaipsifiakes-ypiresies-brahaminewsgr.jpg1_.jpg

Η ανακοίνωση

 

Το γεγονός δημοσιοποίησε με ανακοίνωσή του ο δήμος Αγίου Δημητρίου. Συγκεκριμένα, σ’ αυτή επισημαίνεται:

“Εσείς κατεβάσατε τη βραβευμένη mobile εφαρμογή του Δήμου μας CityOn dad ⁉️
Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή που παρέχει ενημέρωση και ψηφιακές υπηρεσίες σε κάθε πολίτη ή επισκέπτη του Δήμου μας.
Μέσα από το City On, δίνεται η δυνατότητα καθημερινής ενημέρωσης για τις εξελίξεις στο Δήμο, υποβολής αιτημάτων που αφορούν στη γειτονιά, ενημέρωσης για δράσεις και σημεία ενδιαφέροντος της πόλης και αρκετά άλλα.
Η εφαρμογή City On του Αγίου Δημητρίου είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS και μπορείτε να την κατεβάσετε τώρα στο σύνδεσμο https://cityon.gr/links/dad φέρνοντας το Δήμο στο κινητό σας.
Η εφαρμογή αναπτύχθηκε και δημιουργήθηκε για τις ανάγκες του Δήμου σε συνεργασία με την εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας CrowdPolicy.
Τα φωτογραφικά στιγμιότυπα είναι από την τελετή απονομής του βραβείου, το οποίο για λογαριασμό του Δήμου παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Υπεύθυνος εποπτείας και συντονισμού της λειτουργίας του Ανεξάρτητου Γραφείου Μηχανογράφησης – Μηχανοργάνωσης, Γιάννης Παναγόπουλος.
H τελετή απονομής των Mobile Excellence Awards 2023, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου στο Sofitel Athens Airport, αναδεικνύοντας τις πιο καινοτόμες εφαρμογές και τις βέλτιστες πρακτικές σε όλο το φάσμα του mobile business. Τα βραβεία- θεσμός, πραγματοποιήθηκαν για 8η χρονιά από την BOUSSIAS σε συνεργασία με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ