14 Ιουνίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Παπατριανταφύλλου: Επίσκεψη στο μουσείο Ιστορίας. Στα σχολεία του Αγίου Δημητρίου

Παπατριανταφύλλου: Επίσκεψη στο μουσείο Ιστορίας. Στα σχολεία του Αγίου Δημητρίου

papatriantafylloy-episkepsi-sto-moyseio-istorias-sta-sholeia-toy-agioy-dimitrioy-brahaminewsgr.jpg

Παπατριανταφύλλου: Επίσκεψη στο μουσείο Ιστορίας. Στα σχολεία του Αγίου Δημητρίου. Δημιούργημα του Θανάση Βάσιου.

 

Παπατριανταφύλλου: Επίσκεψη στο μουσείο Ιστορίας

Επίσκεψη στο μουσείο Ιστορίας των σχολείων του Αγίου Δημητρίου πραγματοποίησε ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου και μέλη της δημοτικής παράταξης ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο. Χαρακτηριστικά, στην ανάρτηση του υποψήφιου δημάρχου στο facebook, επισημαίνεται:

Η ανάρτηση στο facebook

“Ο Γιώργος Παπατριανταφύλλου, τομεάρχες και μέλη της δημοτικής παράταξης ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο επισκεφθήκαν το μουσείο Ιστορίας των σχολείων του Αγίου Δημητρίου το οποίο είναι δημιούργημα του δασκάλου και διευθυντή σε δημοτικά σχολεία του Αγίου Δημητρίου, Θανάση Βάσιου και το στεγάζει στον υπόγειο χώρο του 20ου δημοτικού σχολείου Αγ. Δημητρίου.
Παρά το γεγονός πως το μουσείο δεν έχει τύχει καμίας προσοχής από τη δημοτική αρχή, ο κος Βάσιος έχει καταβάλει μια τεράστια προσπάθεια να συλλέξει αλλά και να συντηρεί ιστορικά κειμήλια των σχολείων του Αγίου Δημητρίου, ενώ παράλληλα δημιουργεί και την ατμόσφαιρα της ιστορίας της εκπαίδευσης και των αγώνων του εκπαιδευτικού στη σύγχρονη ιστορία.
Έχουμε ήδη ξεκινήσει κσι σύντομα θα ολοκληρώσουμε τη μελέτη ώστε εάν οι πολίτες του Αγίου Δημητρίου μας εμπιστευθούν και αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου Αγίου Δημητριου θα δώσουμε αμέσως νομική υπόσταση στο μουσείο, θα δοθεί αμέσως ειδικός χώρος με υψηλές μουσειακές προδιαγραφές και θα είναι το πρώτο μουσείο το οποίο θα παραδώσουμε στους πολίτες του Αγίου Δημητρίου αναδεικνύοντας την πόλη μας και την εκπαιδευτική της ιστορία”.

papatriantafylloy-episkepsi-sto-moyseio-istorias-sta-sholeia-toy-agioy-dimitrioy-brahaminewsgr.jpg10.jpgpapatriantafylloy-episkepsi-sto-moyseio-istorias-sta-sholeia-toy-agioy-dimitrioy-brahaminewsgr.jpg6_.jpg

Οι φωτογραφίες είναι από την επίσημη σελίδα της παράταξης στο facebook, ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”