29 Μαρτίου 2024

Brahami news

Brahaminews.gr

Αρχική » Blog » Δωρεά βιβλίων στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου. Ονομασία Έφη Αδαμοπούλου στη βιβλιοθήκη

Δωρεά βιβλίων στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου. Ονομασία Έφη Αδαμοπούλου στη βιβλιοθήκη

dwrea-vivliwn-sto-1o-gymnasio-agioy-dimitrioy-onomasia-efi-adamopoyloy-sti-vivliothiki-brahaminewsgr.jpg

Δωρεά βιβλίων στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου. Ονομασία Έφη Αδαμοπούλου στη βιβλιοθήκη. Εκδήλωση εγκαινίων.

Δωρεά βιβλίων στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου

Δωρεά βιβλίων στο 1ο Γυμνάσιο Αγίου Δημητρίου από την παράταξη ΑγαΠάμε την Πόλη μας τον Άγιο Δημήτριο. Στην εκδήλωση εγκαινίων της βιβλιοθήκης του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου. Στη βιβλιοθήκη δόθηκε η ονομασία Έφη Αδαμοπούλου προς τιμή της πρόωρα εκλιπούσης καθηγήτριας Έφης Αδαμοπούλου, όπου παραβρέθηκε ο πρόεδρος της παράταξης, Γιώργος Παπατριανταφύλλου.

Η ολοκλήρωση του έργου

Ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Αγίου Δημητρίου κος Καρακώστας, οι εκπαιδευτικοί, ο σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να ολοκληρωθεί το έργο αυτό. Ιδιαίτερη μνεία έκανε ο κος Καρακώστας στους εθελοντές που υλοποίησαν τις τεχνικές εργασίες.
Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και όπως τώρα προσφέραμε μεγάλο αριθμό βιβλίων στη λογική αυτή θα είμαστε πάντα δίπλα σε κάθε σχολείο της πόλης μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΔΕΣ ΕΔΩ

Η ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

Η ΟΜΑΔΑ “ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΧΑΜΙ”

dwrea-vivliwn-sto-1o-gymnasio-agioy-dimitrioy-onomasia-efi-adamopoyloy-sti-vivliothiki-brahaminewsgr.jpg1_.jpgdwrea-vivliwn-sto-1o-gymnasio-agioy-dimitrioy-onomasia-efi-adamopoyloy-sti-vivliothiki-brahaminewsgr.jpg2_.jpgdwrea-vivliwn-sto-1o-gymnasio-agioy-dimitrioy-onomasia-efi-adamopoyloy-sti-vivliothiki-brahaminewsgr.jpg3_.jpg